Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Koradam

Üye
Maalesef görmek daha nasip olmadı. [emoji16] Ben de merak etmiyor değilim.

AryaMod V9 ile yeni güncelleme almış. Bu cihaz için offical stock rom üzerinden yapılan AryaMod. S7 ya da Note 5 Port romlar dan değil.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi
Eve 5 ghz yayın yapan routher aldım görmüyor. Yazlıkta ise sokakta 5 ghz wifi görüyordu. Romdan kaynaklı sanırım ya da cihaz bozuk

Sarangni

Sarangni

Üye
V2yi indirdim ama sırf ram düşmanı olduğu için kurmadım.Romda iğrenç olan nedir merak ettim
Kendi kamerası resim çekmiyor. Ekran görüntüsü alınmıyor. Güç tasarruf modası geçişinde ekran ve simgelere büyüyor, küçülüyor. Sadece 10 saat kullanımda gözüme çarpan bunlar oldu.

xmustx

xmustx

Üye
N9005 için note 7 port romun yada romların s7 edge yada note 5 port romlar kadar stabile edilemeyeceğini kabul ettim..

Sarangni

Sarangni

Üye
N9005 için note 7 port romun yada romların s7 edge yada note 5 port romlar kadar stabile edilemeyeceğini kabul ettim..
Bu işe AryaMod S7 Port yapan Kamy el atarsa yapar diye düşünüyorum. Bu elemanın romları güzel oluyor.

helppo

helppo

Üye
Bu işe AryaMod S7 Port yapan Kamy el atarsa yapar diye düşünüyorum. Bu elemanın romları güzel oluyor.

Şimdi bekleyeyim stabil rom için kararsızım phornasis romu yükleme yapmayın derken senin yorum sonrası vazgeçtim bakalım

Koradam

Üye
Maalesef görmek daha nasip olmadı. [emoji16] Ben de merak etmiyor değilim.

AryaMod V9 ile yeni güncelleme almış. Bu cihaz için offical stock rom üzerinden yapılan AryaMod. S7 ya da Note 5 Port romlar dan değil.

Sonunda Note 3 ümü 5ghz wifi ile tanıştırdım.
Xiaomi Routher 3 ile HDD den 100mbps veri aktarımı gördüm USB 3.0 olsa kimse tutamaz sanırım :yuru

Sarangni

Sarangni

Üye
AryaMod V9 kurdum. Bu rom Note 3 Stock tabanlı. Eski sürümleri çok iyiydi bu nasıl bakayım. Note 5 ve S7 Port gibi çok can canlı değil özellikle tema desteği ve ayarlar bakımından Port romlar daha iyi.

Sarangni

Sarangni

Üye
AryaMod V9 kurdum. Stabillik konusunda hiç sıkıntı yok, Port Romlar göre şarjı daha az gidiyor.

Cihazı satışa koydum. İlla ki satacağım diye bir düşüncem yok ama olurda satılırsa Xioami Redmi Note 3 Pro ya da Redmi Note 4 almayı düşünüyorum.

xmustx

xmustx

Üye
Bugün phronesis rom N7 v.3.0 çıkmış.Ram kullanımı nasıl olursa ona göre kurmayı düşünüyorum

Sarangni

Sarangni

Üye
Bugün phronesis rom N7 v.3.0 çıkmış.Ram kullanımı nasıl olursa ona göre kurmayı düşünüyorum
Fix edilmiş 3.1 çıkmış, kursam mı kurmasam mı çelişkideyim.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Beyler bizim platform hangisiydi

Sarangni

Sarangni

Üye
Beyler bizim platform hangisiydi

ARM bizim cihazlar ARM64, 64 bitlik yeni işlemcili cihazlar, X86 X86_84 serisi İntel işlemciler.... Arm seç daha sonra kurduğun rom 5.0 ya da 5.1 ya da 6.0 ise ona göre Android versiyonunu seçin indirin.

• Beğen
Tepkiler: teknolojibaronu
xmustx

xmustx

Üye
Ben kurdum.sonra sildim.sonra phronesis rom 6.5 kurdum.şimdi yine phronesis mm v2.5 kurdum.şimdi şöyle bi sorun oluştu cihazın model numarası silinmiş diye galaxy apps kullanamıyorum.nasıl silindi anlamadım !

Sarangni

Sarangni

Üye
Ben kurdum.sonra sildim.sonra phronesis rom 6.5 kurdum.şimdi yine phronesis mm v2.5 kurdum.şimdi şöyle bi sorun oluştu cihazın model numarası silinmiş diye galaxy apps kullanamıyorum.nasıl silindi anlamadım !
Odin ile cihazı sıfırlamak gerekiyor galiba. Romdan roma geçişlerde olmuştur bir şeyler.

Note 7 Port 3.1 iki gün test ettim. Epey ilerleme var, yeterli değil ama iyi ilerliyor.

Mehmet

Mehmet

Emekli Yönetici
note 3 telefonumu oğluma verdim faturalı hattıma note 5 almak için türk telekom bayine gittim ayda 137 tl taksitle 24 ay olacağını söylediler toplamda 3288 tl görünce vazgeçtim yolda kuzen denk geldi böyle böyle telefon alacağım diye bahsettim bende note 4 var dedi 15 ay garantisi var dedi sana 1000 tl olur dedi uzun pazarlıklar sonucu 700 tl ye ikna ettim note 4 kullanmaya başladım bugün itibarıyla artık note 4 bölümünde takılacağım arasıra uğrarım bu konuya hoşçakalın

• Beğen
Tepkiler: mc_307 ve teknolojibaronu

Koradam

Üye
Note 7 port romunda yasal uyarı geliyor ara ara :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
note 3 telefonumu oğluma verdim faturalı hattıma note 5 almak için türk telekom bayine gittim ayda 137 tl taksitle 24 ay olacağını söylediler toplamda 3288 tl görünce vazgeçtim yolda kuzen denk geldi böyle böyle telefon alacağım diye bahsettim bende note 4 var dedi 15 ay garantisi var dedi sana 1000 tl olur dedi uzun pazarlıklar sonucu 700 tl ye ikna ettim note 4 kullanmaya başladım bugün itibarıyla artık note 4 bölümünde takılacağım arasıra uğrarım bu konuya hoşçakalın
Hayırlı olsun üstad Güle güle kullan :)

SM-N900 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Mehmet
xmustx

xmustx

Üye
@Sarangni romu yarın akşam yeniden kurcam.bu arada note 4 güle güle kullan @Mehmet .s7 edge romumda da note 7 uçuş yasağı bildirimini almıştım.neyse note 7 port rom v3.1 de bile ekran görüntüsü halâ alınamıyor..

• Beğen
Tepkiler: Mehmet

Üst Alt