hocam bunu normal nasil alicwm turkiyeden alamıyormuyuz ?Kalınlaştırma var ama estetik. Gayet güzel.
7800mAh High Capacity Extended Battery + Back Cover Case For Samsung Galaxy Note 3 III N9000 N9005 N9008 *LB
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
(from AliExpress Android)
kapida odeme yokmuBen 10 dolara aldim. Simdi 29 tl eder. Tr de en az 60 tl dir. 1 ayda gelir. Aliexpress uygulamasini indirin üye olun. Kartla ödeyin... ucretsiz kargo zaten
[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]kapida odeme yokmu
ozaman alamamki ben kredi karti felan kullanmiyorum[emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2] [emoji2]
Yok hocam.
Yaş kaç, hangi ildesin, normal atm kartin varmiozaman alamamki ben kredi karti felan kullanmiyorum
yas 22 izmit atm kartida yok nakit calisiyoz bizYaş kaç, hangi ildesin, normal atm kartin varmi
Tatile gitmedim ama Note 3 devamNote 3 ün daha nasıl üzerinde olur ses kalitesi bilmem. Seste bi yere kadar. Kime dinletcen
Kamerasıda hala çok iyi...
Ram ise saniyeleri degiştirir
1 snye fazla beklersin.
Hafiza kartıyla depolamada kolay. Zaten haricilere ara ara aktarıyoruz.
Sen tatile git kafa dinle. Harbi daha iyi gelir![]()

YaşaTatile gitmedim ama Note 3 devam![]()

direk ininaldan oluyormu bende ininal varininal kart al birde paypal üyeliği tamamdır
Tamam, paypal üyeliği aç kartını paypala tanımla (kart ekleyerek) sonra ininal kartta para olsun yeterdirek ininaldan oluyormu bende ininal var

Denedim kasma yapıyor bende.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızbu romu deneyen veya kullanan varmı