Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Sende al benim gibi 2. el temiz bir iPhone keyfine bak reyis. :d: :eller:
6 Plus çok kullandım alismasi kolay ama ekran nedense samsungtan daha kötü geldi. Yani hissiyat olarak yoksa kasa ve özellikle uygulamaların yazılımları çok iyi. Androidin her uygulaması çöp gibi geliyor.

Türe

Türe

Üye
6 Plus çok kullandım alismasi kolay ama ekran nedense samsungtan daha kötü geldi. Yani hissiyat olarak yoksa kasa ve özellikle uygulamaların yazılımları çok iyi. Androidin her uygulaması çöp gibi geliyor.
Çünkü Samsung ekranları biraz daha olduğundan canlı göstermeye odaklı ve bu da herkesin hoşuna gidiyor. :ehe

( Benim de :d: )

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yaptırdım tuşu ahizeyi birde extra şarj girişi. Herşey tamam bumper aldık mı miss. Al sana 2 yıl daha kullan.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dr.Ketan L24 vasat ötesi bundan sonra gözüm Lollipop görmek istemiyor. Kitkat veya jb'ye geçince hız ve stabilitenin anlamını daha iyi anlıyorsunuz.

muroz

Üye
Üstadlar benim televizyonum samsung, telefon note 3 .Bir sorunum var,telefonun video player uygulaması ile videoları tv ye kablosuz direk aktarıyorum. Fakat sanırım video playerin kodec sorunu var ki .m3u dosyalarını açmıyor dolayısıyla da aktaramıyor.Bu yüzden bir sürü video player program indirdim .m3u dosyalarını açıyorlar ama tv ye aktaramıyor. Tv ye aktarabileceğim bir program arıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

Sarangni

Sarangni

Üye
Üstadlar benim televizyonum samsung, telefon note 3 .Bir sorunum var,telefonun video player uygulaması ile videoları tv ye kablosuz direk aktarıyorum. Fakat sanırım video playerin kodec sorunu var ki .m3u dosyalarını açmıyor dolayısıyla da aktaramıyor.Bu yüzden bir sürü video player program indirdim .m3u dosyalarını açıyorlar ama tv ye aktaramıyor. Tv ye aktarabileceğim bir program arıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.

MX Player ya da VLC Player bunlar işinizi görecektir.

muroz

Üye
MX Player ya da VLC Player bunlar işinizi görecektir.
Üstad MX, vlc,Mob player vs. bunların hepsini denedim. Bunlar açıyor sorun yok.Ama tv ye allshare yardımı ile kablosuz aktaramıyorum. Note 3 ün kendi programı video player .m3u dosyalarını açmıyor açsa aktaracak ama olmuyor.Yinede Teşekkürler

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dr.Ketan romun üzerine yapılmış note 5 rom. Klasik Lollipop sorunlarını barındırıyor ve tek beğenmediğim klavyede Türkçe klavye için biraz zıt olması.

Sarangni

Sarangni

Üye
Üstad MX, vlc,Mob player vs. bunların hepsini denedim. Bunlar açıyor sorun yok.Ama tv ye allshare yardımı ile kablosuz aktaramıyorum. Note 3 ün kendi programı video player .m3u dosyalarını açmıyor açsa aktaracak ama olmuyor.Yinede Teşekkürler

Allshare üzerinden sadece kendi uygulamanına mı izin veriyor. Screen Mirror üzerinden cihazın ekranını tv aktarın oradan MX Player kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 1080P film izledim MX Player ile...

muroz

Üye
Allshare üzerinden sadece kendi uygulamanına mı izin veriyor. Screen Mirror üzerinden cihazın ekranını tv aktarın oradan MX Player kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 1080P film izledim MX Player ile...
Evet doğrudur fakat benim tv d5000 serisi dolayısıyla screen mirror özelliği,smart özelliği yok sadece allshare var.Note 3 ün kendi video playerı ile herşeyi aktarabiliyorum tv ye ama işte şu .m3u uzantılı olanları açamadığı içinde aktaramıyorum. Allshare destekli video player lazım yani bana.Teşekkürler.

Sarangni

Sarangni

Üye
Evet doğrudur fakat benim tv d5000 serisi dolayısıyla screen mirror özelliği,smart özelliği yok sadece allshare var.Note 3 ün kendi video playerı ile herşeyi aktarabiliyorum tv ye ama işte şu .m3u uzantılı olanları açamadığı içinde aktaramıyorum. Allshare destekli video player lazım yani bana.Teşekkürler.

MX Player üzerinden videoyu açın araçlar sekmesin de paylaş seçeneği üzerinden allshare seçerek dener misiniz?

muroz

Üye
MX Player üzerinden videoyu açın araçlar sekmesin de paylaş seçeneği üzerinden allshare seçerek dener misiniz?
Üstad denedim, araçlar sekmesinden Paylaş seçeneğinde maalesef allshare çıkmıyor. WiFi-direct diye birşey çıkıyor ama onunla da olmuyor.

Sarangni

Sarangni

Üye
XDA da millet 6~7 saat ekran süresi alıyor. Dün bir deneme yaptım ve sonuç aşağıda ki gibi oldu.

N9005 modeli. Rom AryaMod V7.2 +Civz Kernel +Grenify +Kernel Aduitor.

Kernel Aduitor ile 2 işlemciyi kapattım. İşlemci Frekansı 300~2.26 arasında kaldı. Tasarruf ayarları agresif olarak yaptım GPU 450 MHZ den 320 MHZ çektim. 3 saat 3G ile geri kalan süre Wi-Fi ile kullandım. Cihaz da oyun oynamam pek ama yoğun internet kullandım. 2 çekirdekli olarak performansta pek kayıp yaşamadım.

Cihazın özelliklerini biraz kasınca iyi ekran süreleri alınabiliyormuş. Yalnız o kadar para verdikten sonra bu kadar kısıtlama yapmaya değer mi?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bence gereksiz. O kadar oara verdikten sonra bütün nimetlerini kullanacaksın ayrıca zaten stock halde bir günü rahat çıkarıyor cihazlar.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ben ne bir frekans kısma nede bir çekirdek kapatmadan 5 saat 50 dakika almıştım KitKatta. Root yapasım yok artık yoksa uğraşırdım 6 saat ekran için.

Sarangni

Sarangni

Üye
Herhangi bir ayar yapmadan 5 saat alıyorum. Millet XDA 7 saat alıyor. Bir deneme yaptım sonuç iyi ama bu şekil de tabi ki kullanmam. Performans kaybı olmadı ama yine de kullanmaya değmez. Güç tasarruf bile açmıyorum normal de.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güç tasarrufu lollipopta daha fazla şarj tüketiyor.

Üst Alt