Türe
Üye
Zannetmiyorumyarın zamzunga elimi öptürmeye gidiyorum.
Sende al benim gibi 2. el temiz bir iPhone keyfine bak reyis.

Zannetmiyorumyarın zamzunga elimi öptürmeye gidiyorum.

6 Plus çok kullandım alismasi kolay ama ekran nedense samsungtan daha kötü geldi. Yani hissiyat olarak yoksa kasa ve özellikle uygulamaların yazılımları çok iyi. Androidin her uygulaması çöp gibi geliyor.Sende al benim gibi 2. el temiz bir iPhone keyfine bak reyis.![]()
![]()
Çünkü Samsung ekranları biraz daha olduğundan canlı göstermeye odaklı ve bu da herkesin hoşuna gidiyor.6 Plus çok kullandım alismasi kolay ama ekran nedense samsungtan daha kötü geldi. Yani hissiyat olarak yoksa kasa ve özellikle uygulamaların yazılımları çok iyi. Androidin her uygulaması çöp gibi geliyor.
)Üstadlar benim televizyonum samsung, telefon note 3 .Bir sorunum var,telefonun video player uygulaması ile videoları tv ye kablosuz direk aktarıyorum. Fakat sanırım video playerin kodec sorunu var ki .m3u dosyalarını açmıyor dolayısıyla da aktaramıyor.Bu yüzden bir sürü video player program indirdim .m3u dosyalarını açıyorlar ama tv ye aktaramıyor. Tv ye aktarabileceğim bir program arıyorum,yardımcı olursanız çok sevinirim. Saygılar.
Üstad MX, vlc,Mob player vs. bunların hepsini denedim. Bunlar açıyor sorun yok.Ama tv ye allshare yardımı ile kablosuz aktaramıyorum. Note 3 ün kendi programı video player .m3u dosyalarını açmıyor açsa aktaracak ama olmuyor.Yinede TeşekkürlerMX Player ya da VLC Player bunlar işinizi görecektir.
Üstad MX, vlc,Mob player vs. bunların hepsini denedim. Bunlar açıyor sorun yok.Ama tv ye allshare yardımı ile kablosuz aktaramıyorum. Note 3 ün kendi programı video player .m3u dosyalarını açmıyor açsa aktaracak ama olmuyor.Yinede Teşekkürler
Evet doğrudur fakat benim tv d5000 serisi dolayısıyla screen mirror özelliği,smart özelliği yok sadece allshare var.Note 3 ün kendi video playerı ile herşeyi aktarabiliyorum tv ye ama işte şu .m3u uzantılı olanları açamadığı içinde aktaramıyorum. Allshare destekli video player lazım yani bana.Teşekkürler.Allshare üzerinden sadece kendi uygulamanına mı izin veriyor. Screen Mirror üzerinden cihazın ekranını tv aktarın oradan MX Player kullanabilirsiniz. Ben bu şekilde 1080P film izledim MX Player ile...
Evet doğrudur fakat benim tv d5000 serisi dolayısıyla screen mirror özelliği,smart özelliği yok sadece allshare var.Note 3 ün kendi video playerı ile herşeyi aktarabiliyorum tv ye ama işte şu .m3u uzantılı olanları açamadığı içinde aktaramıyorum. Allshare destekli video player lazım yani bana.Teşekkürler.
Üstad denedim, araçlar sekmesinden Paylaş seçeneğinde maalesef allshare çıkmıyor. WiFi-direct diye birşey çıkıyor ama onunla da olmuyor.MX Player üzerinden videoyu açın araçlar sekmesin de paylaş seçeneği üzerinden allshare seçerek dener misiniz?
KatılmıyorumGüç tasarrufu lollipopta daha fazla şarj tüketiyor.
genel olarak Lollipop daha fazla pil tüketiyor zatenGüç tasarrufu lollipopta daha fazla şarj tüketiyor.