serdar_gs
Üye
Kararlısın yani [emoji51]@serdar_gs hadi inşallah
Kararlısın yani [emoji51]@serdar_gs hadi inşallah
Yanık için ekranın açık durması yeterli mi? Yoksa telefonun ısınmasıda mı lazım?Kararlısın yani [emoji51]
Lolide olmaz mı? :/Kitkata geri dönüş yap.webi aç zaten tarayıcının olduğu kısım ekranı yakıyor![]()
Olur niye olmasın şimdi olmadı mı gece?Lolide olmaz mı? :/
Olmadı hiç ısınma olmadığı için mi yanmadı acabaOlur niye olmasın şimdi olmadı mı gece?

Bir gece yeterli gelmedi demekki biz 1 saat bıraksak yanar işte şansımızaOlmadı hiç ısınma olmadığı için mi yanmadı acaba![]()

1 2 saate yakın güneş altında ısınmışta baya ama gene amoled yanığı yok.Bir gece yeterli gelmedi demekki biz 1 saat bıraksak yanar işte şansımıza![]()
pes etmicem 
İsteyince olmuyo bırak gitsin [emoji23]1 2 saate yakın güneş altında ısınmışta baya ama gene amoled yanığı yok.pes etmicem
![]()
1 2 saate yakın güneş altında ısınmışta baya ama gene amoled yanığı yok.pes etmicem
![]()

Olmuyor ya öğlen güneşi altında full parlaklık ekran sürekli açık cihaz ısınmış halde ama yanmıyor!!!İsteyince olmuyo bırak gitsin [emoji23]

Note 5'e hazırlık ve kasa bedava değişiyormuşNiye yakmaya çalışıyorsun hayırdır ?![]()

Deniyelim öyle diyorsan?Ya arkadaşlar bence öyle sıcaklık ile doğrudan alakalı değil. Koyu arka plan düzeyinde beyaz yazı vb olsun yeter
Aynen öyle kit kat web tarayıcısı..Ya arkadaşlar bence öyle sıcaklık ile doğrudan alakalı değil. Koyu arka plan düzeyinde beyaz yazı vb olsun yeter
Bu yakmaz fakat s not ile birşeyler yapabilirsinBu nasıl? Yakar mı? @xmustx @Koradam @serdar_gs
Klavye açık arka plan resmi beyaz mı daha iyi yanar yoksa siyah mi?
Mağazadakiler nasıl yanıyor anlamadım neyse. Ana ekrana siyah duvar kağıdı koyar denerim. S-NOTE ile ugraşılmaz.Bu yakmaz fakat s not ile birşeyler yapabilirsin
Anlamadım nereden indiriliyor o videolu tanıtım videoları? Internette de hiçbirşey yazmıyor.tanıtım modunu kur (silmek için şifre şart bilen az wipe şart veya root )