serdar_gs
Üye
Sende Panama mı var tr romu mu şuan?Bende niye açık yazıyor peki
Sende Panama mı var tr romu mu şuan?Bende niye açık yazıyor peki
Bende panama var ama ben hiç knox sıfırlama yapmadım. Türkiyeyi indirip direk kurayım bakalım ne yazacak .Sende Panama mı var tr romu mu şuan?
Valla iyi olur bi kur bakalım abi sende de temizle yazarsa sorun romdaki çeviri yanlışı yüzündendirBende panama var ama ben hiç knox sıfırlama yapmadım. Türkiyeyi indirip direk kurayım bakalım ne yazacak .
Sıfırlama ile mi yoksa başka bir sebep mi var görelim.
Aksam bir bakarımValla iyi olur bi kur bakalım abi sende de temizle yazarsa sorun romdaki çeviri yanlışı yüzündendir
haberlerini bekliyorumAksam bir bakarım

Öncelikle serdar kardeşim hayırlı olsun telefonun son hali.
Sonrasında lollipop-TR yükleyenlere bir sorum olacak.
Spen i çıkarıp kullandıktan sonra tekrar Spen in tuşuna basayım dedim fakat hızlı menü yani temassız komut ekranı gelmedi.
Aynı sorunu yaşayan var mı acaba?
Bir defa açıp kullanmışsın abi demekki ayarlarda açık ama yinede kontrol et ayarlara gir kontrollere gel orada temassız komut açık mı bakAcaba bir yerlerden o ayarı açmak gerekiyor mu?
Valla ayarlardan spen özelliklerini aç temassız komutu aç kurcala biraz tekrar dene olmassa telefona yeniden başlat tekrar dene yine olmassa wipe yapar denersin yine olmassa spende sorun vardır.Temassız komut kapalı idi.Açtım fakat yine de Spen tuşuna basınca bir icraat yok.
hemen deniyom az bekleS4 5.0.1 almışbiz 5.0 alıyoruz birde
@Anil-D
Sen tester olarak geri dönüşlerini bekliyoruz
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
hemen deniyom az bekle
Tamam hallettim serdar kardeşim. Teşekkür ederim ilgin için.Valla ayarlardan spen özelliklerini aç temassız komutu aç kurcala biraz tekrar dene olmassa telefona yeniden başlat tekrar dene yine olmassa wipe yapar denersin yine olmassa spende sorun vardır.
NasılTamam hallettim serdar kardeşim. Teşekkür ederim ilgin için.