teknolojibaronu
Üye
suan kullaniyorum şarjı super gidiyor fenaLee rom'u deniyenler ,nasıl bir rom stabil ve akıcı mı.Ayrica ne gibi ek özellikleri var
Stock'a göre artıları nelersuan kullaniyorum şarjı super gidiyor fena
s6 ya yonelik yapilmis hiç isinmiyor sarji gayet iyi gidiyor ben inanıyorum ful port olacak ilerde oStock'a göre artıları neler
Gayet iyiyim telefon kız gibi oldu [emoji51]iyi senden naber
bakim gosterGayet iyiyim telefon kız gibi oldu [emoji51]
Nası göstereyim la dün 5 te verdim servise bugün 11 de mesaj geldi yapılmış gittim az önce aldım telefonu ekran değişimi yapılmış yan çerçeve yenilenmiş bide metal çerçeve ve ekrana kırılmaz jelatin taktırdım telefon sıfır gibi oldu [emoji51]bakim goster
metal cerceve ne kadar taktırdın resmini ceksene sununNası göstereyim la dün 5 te verdim servise bugün 11 de mesaj geldi yapılmış gittim az önce aldım telefonu ekran değişimi yapılmış yan çerçeve yenilenmiş bide metal çerçeve ve ekrana kırılmaz jelatin taktırdım telefon sıfır gibi oldu [emoji51]
Metal çerçeve bir harika dostum telefona ayrı bir hava kattı [emoji41] 50 tl ama size 30 dedi servis sonrası olduğu içinmetal cerceve ne kadar taktırdın resmini ceksene sunun
tm da bi resim gorem bi Allah icin nonuxuda verin whatap grubu kurim özeldenMetal çerçeve bir harika dostum telefona ayrı bir hava kattı [emoji41] 50 tl ama size 30 dedi servis sonrası olduğu için
Şu an dışardayım eve gidince atarımtm da bi resim gorem bi Allah icin nonuxuda verin whatap grubu kurim özelden
Sağol hacı abi tekrar sevdim telefonu [emoji51] samsung servistende memnun kaldım. Bi ona bakmadım birazdan eve gidince bakayım@serdar_gs hayırlı olsun yeni ekranın...
Temizle muhabbeti ne oldu bu arada ?![]()

Yine temizle yazıyor abi demekki romda çeviri sıkıntısı var sen ne zaman kuracaksın tr romuSydney Melbourne