teknolojibaronu
Üye
Gerek yok oda 8 çekirdek buda o 4 bu 3 1 farktan birşey olmaz. Note 3'ün 2 yıldan fazla yolu varsağol canım ben almayayım![]()

Gerek yok oda 8 çekirdek buda o 4 bu 3 1 farktan birşey olmaz. Note 3'ün 2 yıldan fazla yolu varsağol canım ben almayayım![]()

tekno şurdan gidip telefonu servise veriversem mi ya? ekranıda yapsınlar yaparlarsa şu ha3g den de kurtarsınlar beniGerek yok oda 8 çekirdek buda o 4 bu 3 1 farktan birşey olmaz. Note 3'ün 2 yıldan fazla yolu var![]()
kitkatı kurar veririm knox 0 nasıl olsaVer bence. Ben ekrandaki kusura tahammül edemem.tekno şurdan gidip telefonu servise veriversem mi ya? ekranıda yapsınlar yaparlarsa şu ha3g den de kurtarsınlar benikitkatı kurar veririm knox 0 nasıl olsa
valla ya gidip vereyim şunu napıyosa yapsın samsungVer bence. Ben ekrandaki kusura tahammül edemem.
ben s4 satali seneler oldu sen kimsin''Baron bana pekaka v6 kursana ya''
''Yeter da stocktan çektiğimiz lee çakıcam''
''v3 please v2 bug''
''Özcan fixi vermişmi acaba panelde fc yiyorum''
''Özcan hocam yeni sürüm gelecek hadi senin için tamirdaya saydırıyoruz sende bizim işi hallet''
''More update please too bug and lag''
Anil-d temsili.
ben s4 satali seneler oldu sen kimsin

değişim bedava ise kafaya takacak birşey değil bence.valla ya gidip vereyim şunu napıyosa yapsın samsung
s3 telefonda yaptırmıştım sonuçta bizim kabahatimiz değil bu ekranda sürekli sabit bir şeyin izi kalmasınındeğişim bedava ise kafaya takacak birşey değil bence.
batarya degisttircem bende
ne Özcani kardesim s4 ustunde 7 telefon gecti sen hala ozcsn diyonÖzcan panel için fix vercekmiymiş
ne Özcani kardesim s4 ustunde 7 telefon gecti sen hala ozcsn diyon
nediyorsun kardesim kimsin soyle ondan sonra tartışv3 please v2 bug ama ya
Sorun ekranda batarya ve sinyal ikonlarının izi çıktı amoled yanığı yaniSerdar hocam sorun nedir tam olarak servislerle haşır neşirliğimiz vardır azda olsa merak ettim doğrusu.
Sorun ekranda batarya ve sinyal ikonlarının izi çıktı amoled yanığı yani
Benim asıl merak ettiğim bu çeviri işi S6'da nasıl?