Anil-D
Üye
nerde olustu ekran yanigi derkenzaten ekran yanığıda oluşmaya başladı şeytan ver telefonu servise sende yeni bi telefon al bunuda sat diyor![]()
nerde olustu ekran yanigi derkenzaten ekran yanığıda oluşmaya başladı şeytan ver telefonu servise sende yeni bi telefon al bunuda sat diyor![]()
bizimde internet baya yavas ya ayin 1 bekliyorum100 gb olsa yine yetmiyecek.![]()
pil ve sinyal şekilleri ekranda iz olarak kalmış şu an hafif çok dikkatli baktığında görebiliyorsun ama ilerleyecek illa ki çünkü üst bar sürekli sabit duruyornerde olustu ekran yanigi derken
hadi iyi geceler ben yıllık izindeyim sabaha kadar kop kopArkadaslar size iyi geceler.
Whatsapp grup kurarsaniz özelden atarım no'yu.

sarj 7 dustu isi desen bilmiyorumpil ve sinyal şekilleri ekranda iz olarak kalmış şu an hafif çok dikkatli baktığında görebiliyorsun ama ilerleyecek illa ki çünkü üst bar sürekli sabit duruyor
hadi iyi geceler ben yıllık izindeyim sabaha kadar kop kop![]()
benim kafa şu temizle olayında4 düştü
valla ben servise vericem bide su bataryayi almayi dusunuyorum nediyorsun kac mahlik acaba yazmiyorbenim kafa şu temizle olayında
orjinalden başka alma bencevalla ben servise vericem bide su bataryayi almayi dusunuyorum nediyorsun kac mahlik acaba yazmiyor
baron iyi dedi servise vercem bataryayo degisttircem bide bunu alcam baron kullaniyormus bundan oyle d4di iyi dediorjinalden başka alma bence
o dediyse hiç almabaron iyi dedi servise vercem bataryayo degisttircem bide bunu alcam baron kullaniyormus bundan oyle d4di iyi dedi

ttec iyidir yao dediyse hiç alma![]()
amoled yanigi nasil oluyor ya tam nasil qnlicazBen şu kerneli yapmaya çalışıyorum. Stockta değilim o yüzden ss yok ne yazık ki. Suemax kernel midir inşallah yüklenirse frekansları dibe vurcam şu amoled yanığı veya cihazın bir taraflarına zarar gelcek mi onu merak ediyorum.
Google'a yaz anlarsın.amoled yanigi nasil oluyor ya tam nasil qnlicaz
yarin zaten batarya degisimi yaptittircam serviseGoogle'a yaz anlarsın.
amoled yanigi nasil oluyor ya tam nasil qnlicaz
Ben hiç serviste ki moronlarla uğraşamam.yarin zaten batarya degisimi yaptittircam servise
saolasin arama yerinden *#0*# tuslayip mavi ile kırmızı ışıkları acarsaniz anlarsiniz yazıyor netteLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınızveyaLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
olmaduLinkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
aynı ekranın fazla açık kalmasından ekranda oradaki pixellerde izi kalması