Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

yunus96

yunus96

Üye
Ya gerçekten beni maruz görün tam anlayamadım yani dr.ketanın L19 romu dahami iyi stock roma göre? Gerçekten anlamadım özür dilerim :(

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Ya gerçekten beni maruz görün tam anlayamadım yani dr.ketanın L19 romu dahami iyi stock roma göre? Gerçekten anlamadım özür dilerim :(
Stock lolipopu hiç denemedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ketanın L19 kurulu şu an bende normal çalışıyor rom herhangi bir kapanma vs hata görmedim. Upsm biraz stabil değil o kadar. Stock roma göre artıları note 4 özellikleri ve özelleştirilebilir ayarları.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
yunus96

yunus96

Üye
Stock lolipopu hiç denemedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ketanın L19 kurulu şu an bende normal çalışıyor rom herhangi bir kapanma vs hata görmedim. Upsm biraz stabil değil o kadar. Stock roma göre artıları note 4 özellikleri ve özelleştirilebilir ayarları.

Teşekkür ederim cevabınız için

xmustx

xmustx

Üye
Batarya cortu çekmiş hayırlı işler..

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Bu yorumu yapmış olamassın

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
#GalaxyS6 sizce hayal kırıklığı olur mu?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Şarj ve performans olayının ketan romundan değil lollipoptan olduğu kanısına kesinlikle vardım.
Kullanımda hızlı şarj tüketimi, ortalama 1 saatte full şarj yaparken sürenin 2-3 saate çıkması, arka plan uygulamalarını kapatırken yavaşlık vs.

• Beğen
Tepkiler: darkleader

Karargahx

Üye
twrp exynos son sürümünü indirdim fakat fail verdi hatta ilk cwm denedim kuruldu hatasız ama recovery hala stocktu bir kaç denemeden sonra anca yapabildim sonrada twrp hata verdi kurulmadı :D

hocam buyur twrp bende hata alıyordum fakat bu hem lolipopta hem kitkatta calısıyor.

1 saat önce dr.ketan k14 kurdum okadar itici geldiki lolipop romdan sonra inanın şimdi sayaç mayaç sıfırlıyorum tekrar rusya 5.0a dönüyorum bidahada kitkata dönmem.

• Beğen
Tepkiler: yunus96
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim ram hiçbir zaman 900mb olmadı :D veya 2nin altına düşmedi.

Karargahx

Üye
serdar_gs
''ortalama 1 saatte fu ll şarj yaparken sürenin 2-3 saate çıkması, arka plan uygulamalarını kapatırken yavaşlık vs.''

Hocam şakamı yapıyorsun ? Note 4 ultra hızlı şarj özelliğiyle geldi onda zar zor %50 30 dakkada şarj edıyor 1 saatte hepsini doldurdu diyelim sen note 3 ü 1 saatte nasıl şarj ediyormuşssun kitkatta?

serdar_gs

serdar_gs

Üye
serdar_gs
''ortalama 1 saatte fu ll şarj yaparken sürenin 2-3 saate çıkması, arka plan uygulamalarını kapatırken yavaşlık vs.''

Hocam şakamı yapıyorsun ? Note 4 ultra hızlı şarj özelliğiyle geldi onda zar zor %50 30 dakkada şarj edıyor 1 saatte hepsini doldurdu diyelim sen note 3 ü 1 saatte nasıl şarj ediyormuşssun kitkatta?
Ortalama dedik zaten hiç süre tutmadım fakat hızlı şarj özelliği var note 3 te yada kitkatta bilmiyorum ben orjinal şarj aleti ile prizden 1 en fazla 1 buçuk saatte dolduruyordum ama gerçekten süre tutmadım hiç baya hızlı doluyor

yunus96

yunus96

Üye
Acaba Rusya 5.0 a yeni bir güncelleme gelir mi? Bunun hakkında bilgisi olan var mı?

Yoksa direk rootlayıp kullanalım mı? :)

serdar_gs

serdar_gs

Üye
Güncelleme gelecektir mutlaka stabil değil şarj sorunuda var
diyorumki keşke lolipop kurmasaymışım kitkat gayet stabilmiş bunu görünce :D kitkata dönmeyi düşünüyorum @teknolojibaronu 4.4.2 kitkata dönüp birde root edip o şekilmi kullansam?

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Arkadaşlar, kitkat firmware yükleyince açılışta çıkan galaxy resmi lazım (gif) olan. Varmı elinizde?

Karargahx

Üye
Valla ben gece kitkat attım sonra dedim lolipop un canini yiyim geri döndüm.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Ortalama dedik zaten hiç süre tutmadım fakat hızlı şarj özelliği var note 3 te yada kitkatta bilmiyorum ben orjinal şarj aleti ile prizden 1 en fazla 1 buçuk saatte dolduruyordum ama gerçekten süre tutmadım hiç baya hızlı doluyor
Pil %0 ken taktığımda tam 45 dakikada %100 oluyor kitkat tada lolipop tada aynı kendi orjinal şarj aleti ile

Karargahx

Üye
Rusya stock kullaniyorum 6saat zaten ekran süresi alıyorum rahat bilemedin 5 saat 30 dakma rahat alıyorum

Karargahx

Üye
Benim tel yaklaşık 2 saat sürüyor şarj orjinal şarj Aletli ben 1 saat muabbetini ilk sizden duydum .

Üst Alt