Stock lolipopu hiç denemedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ketanın L19 kurulu şu an bende normal çalışıyor rom herhangi bir kapanma vs hata görmedim. Upsm biraz stabil değil o kadar. Stock roma göre artıları note 4 özellikleri ve özelleştirilebilir ayarları.Ya gerçekten beni maruz görün tam anlayamadım yani dr.ketanın L19 romu dahami iyi stock roma göre? Gerçekten anlamadım özür dilerim![]()

Stock lolipopu hiç denemedim o yüzden karşılaştırma yapamıyorum ketanın L19 kurulu şu an bende normal çalışıyor rom herhangi bir kapanma vs hata görmedim. Upsm biraz stabil değil o kadar. Stock roma göre artıları note 4 özellikleri ve özelleştirilebilir ayarları.
twrp exynos son sürümünü indirdim fakat fail verdi hatta ilk cwm denedim kuruldu hatasız ama recovery hala stocktu bir kaç denemeden sonra anca yapabildim sonrada twrp hata verdi kurulmadı![]()
Ortalama dedik zaten hiç süre tutmadım fakat hızlı şarj özelliği var note 3 te yada kitkatta bilmiyorum ben orjinal şarj aleti ile prizden 1 en fazla 1 buçuk saatte dolduruyordum ama gerçekten süre tutmadım hiç baya hızlı doluyorserdar_gs
''ortalama 1 saatte fu ll şarj yaparken sürenin 2-3 saate çıkması, arka plan uygulamalarını kapatırken yavaşlık vs.''
Hocam şakamı yapıyorsun ? Note 4 ultra hızlı şarj özelliğiyle geldi onda zar zor %50 30 dakkada şarj edıyor 1 saatte hepsini doldurdu diyelim sen note 3 ü 1 saatte nasıl şarj ediyormuşssun kitkatta?
Lolipop hangisini kullanıyorsun? Kitkata dönecek gibiyimValla ben gece kitkat attım sonra dedim lolipop un canini yiyim geri döndüm.
Pil %0 ken taktığımda tam 45 dakikada %100 oluyor kitkat tada lolipop tada aynı kendi orjinal şarj aleti ileOrtalama dedik zaten hiç süre tutmadım fakat hızlı şarj özelliği var note 3 te yada kitkatta bilmiyorum ben orjinal şarj aleti ile prizden 1 en fazla 1 buçuk saatte dolduruyordum ama gerçekten süre tutmadım hiç baya hızlı doluyor
45 dakka çok az o işte bi iş var ortalama 1 saat 1 buçuk saat sürmesi lazımPil %0 ken taktığımda tam 45 dakikada %100 oluyor kitkat tada lolipop tada aynı kendi orjinal şarj aleti ile
kitkattada lollipoptada o süreleri alamıyorum ben en fazla 3-4 saatRusya stock kullaniyorum 6saat zaten ekran süresi alıyorum rahat bilemedin 5 saat 30 dakma rahat alıyorum