teknolojibaronu
Üye
Bize geldide OTA dan gelmedi S4 içinde sadece rusya OTA dan aldı.Yakında sıra bize gelir herhalde...
Bize geldide OTA dan gelmedi S4 içinde sadece rusya OTA dan aldı.Yakında sıra bize gelir herhalde...
bence mart sonunu bulur gta5 ile aynı anda gelirŞubatın sonuna gelir herhalde
samsung bana doğum günü hediyesi yapıcak 
Arkadaşlar 5.0 feci bişi. Hız gerçekten artmış. Görsellik had safhada, sadece rusca 2 uygulama varve birside yandex uygulaması
![]()
Eline emegine sağlıkta Dr. Ketan rom varken sansin az daha çok yenilik yapman lazım.Birde bunu dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Hocam herhalde konuyu siz açmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Root gerektiriyormu?Birde bunu dene
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Şimdi olmadı yorumEline emegine sağlıkta Dr. Ketan rom varken sansin az daha çok yenilik yapman lazım.
Geliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.Temizse 1400-1550'e gider bence sıfır Note 3 1700 tl.Note 3 n9005 i şu an kaça satabiliriz fiyat bilgisi olan var mı arkadaşlar ?![]()
Evet root gerekiyorHocam herhalde konuyu siz açmışsınız. Elinize emeğinize sağlık. Root gerektiriyormu?
Yanlız anlayamadığım S wiev de sıkıntı cıkarıyor. Kapağı kapatınca yada power düğmesine basınca saat gelmiyor.Arkadaşlar 5.0 feci bişi. Hız gerçekten artmış. Görsellik had safhada, sadece rusca 2 uygulama varve birside yandex uygulaması
![]()
Kapak orjinal değilse olmuyor 4.4.2 de 5.0 da yan sanayi kapaklar çalışmıyorYanlız anlayamadığım S wiev de sıkıntı cıkarıyor. Kapağı kapatınca yada power düğmesine basınca saat gelmiyor.
Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .Şimdi olmadı yorumGeliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.
Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .
Amacım seni eleştirmek değil emeğe saygım var . Fakat kilit nokta o birseyler eklemek ama romun akiciligini da bozmamak .Dr Ketan in bukadar ünlü olmasının başında mod tema eklediği halde romu hem stabil hemde bataryası uzun gidiyor .Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.
5.0 desteklemiyor .Xposed framework çalışmıyor lollipop ta
son sürümü yükleyin diyor ama yüklenmiyor