Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Şubatın sonuna gelir herhalde

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Arkadaşlar 5.0 feci bişi. Hız gerçekten artmış. Görsellik had safhada, sadece rusca 2 uygulama var:) ve birside yandex uygulaması:)

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Eline emegine sağlıkta Dr. Ketan rom varken sansin az daha çok yenilik yapman lazım.
Şimdi olmadı yorum:( Geliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.

• Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
Note 3 n9005 i şu an kaça satabiliriz fiyat bilgisi olan var mı arkadaşlar ? :)

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Arkadaşlar 5.0 feci bişi. Hız gerçekten artmış. Görsellik had safhada, sadece rusca 2 uygulama var:) ve birside yandex uygulaması:)
Yanlız anlayamadığım S wiev de sıkıntı cıkarıyor. Kapağı kapatınca yada power düğmesine basınca saat gelmiyor.

H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
4.4.2 çalışıyordu ama??? Rus yazılım olduğu için çalışmıyor olbilirmi acaba? Yada ruslar s wiev kullanmıyorlatdır[emoji23]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
KitKat candır :cool perfonmaslar nasıl gidiyor bataryalar nasıl? :ehe teknoloji forumundada bunlar sorulur :D

Karargahx

Üye
Şimdi olmadı yorum:( Geliştiricilerimize destek olmamız gerekir kardeşim. Onlar çıkarır bizde ona göre eksiği neyse söylememiz gerekir.
Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Onu kastediyorum zaten hocam Dr. Ketan varken sansin az bu romla dedim geliştirmen lazım değişik modlar temalar eklemen gerek batarya peformans inida yüksek tutman lazım tabi .
Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.

• Beğen
Tepkiler: H.Reşit POLAT
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
Xposed framework çalışmıyor lollipop ta
son sürümü yükleyin diyor ama yüklenmiyor

Karargahx

Üye
Ne kadar mod ,tema vs... koyulursa içerisine cihazı o kadar kasıyor. Sade olsun ama işlevselliği yüksek olsun romun.
Amacım seni eleştirmek değil emeğe saygım var . Fakat kilit nokta o birseyler eklemek ama romun akiciligini da bozmamak .Dr Ketan in bukadar ünlü olmasının başında mod tema eklediği halde romu hem stabil hemde bataryası uzun gidiyor .

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt