Karargahx
Üye
Wipe yaptım Wipe yapmadan sayaç 0 layamazdim kiWipe yaptın mı? Yapmadan geçtiysen ultra power Saving çalışıyor mu?

Wipe yaptım Wipe yapmadan sayaç 0 layamazdim kiWipe yaptın mı? Yapmadan geçtiysen ultra power Saving çalışıyor mu?

Kanka olsa bile wipelerdim temiz rom kullanırım benAslında wipesizini ben eklemiştim ama haberiniz yok demek![]()

Kaç TL bu kılıf nereden alabiliriz
Triangle Away ile mi sıfırladın
HelalGalaxy Note 3 - Samsung Galaxy NOTE 3 Android L den KitKata Dönüş - MaxiCep
Burdaki sayaç sıfırlama dosyası wipe gerektirmiyor.![]()
bidakine bunu denerim ama biraz stock akicamBu wipe gerektiren yöntemdi sonrada aslında baya olduda wipe yapmadan olanıda eklediler ama Paylaşmadilar bende bir developerdan almıştım.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Kanka Wipe gerek mesi veya gerekmemesi bence önemli değil sebebi zaten temiz rom istiyorsan mutlaka Wipe lazım öbür türlü sıkıntı zaten bilen adam wipesini atar bakar yolunaBu wipe gerektiren yöntemdi sonrada aslında baya olduda wipe yapmadan olanıda eklediler ama Paylaşmadilar bende bir developerdan almıştım.
Öyle ama tekrardan kotayı doldurmak hoşuma gitmiyor maalesef.
hala kotalı net kullanan var mı ya hahaKotadan kastım AKK var 50gb i geçince 3mbs e geçiyor internet.hala kotalı net kullanan var mı ya haha
Burdan alabilirsin kardeşim.Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
İsmi yanlış koymuş, spider lolli koysaydı yakışırdıÇoluk çocuk rom yapmış isme bak ya
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
)