teknolojibaronu
Üye
Wipe yaptın mı? Yapmadan geçtiysen ultra power Saving çalışıyor mu?Dr.ketan l18den sayaç sifirlayip orjinal Rusya 5.0a geçtim gayet akıcı rom tavsiye ederim.
Wipe yaptın mı? Yapmadan geçtiysen ultra power Saving çalışıyor mu?Dr.ketan l18den sayaç sifirlayip orjinal Rusya 5.0a geçtim gayet akıcı rom tavsiye ederim.
@burakcan42 @CeRRaNo JoZAeF
Dostlar sizi bilmemde benim bilgisayar 6 yıllık youtubedan 4k bie video açtım donuyordu çözünürlük o kadar kötü değil yani hala aynı çözünürlükte pc ler satılıyor. 13xx×16xx birşeydir emin değilim. Bencede şuan 4k gereksiz ama ekran olarak 4k olsun tabikide.

Hayırlı olsun garantisi yurt içi ise iyi bir fiyata almışsın ben samsung bayisinden nakite indirimli 1950ye almıştım tabi geçen yıl bu ay'ın 26'sında baya oldubu arada note 3 u 2 aylık kullanılmış temiz aldım. 1200tl.

bende ocak 26da aldım yaHayırlı olsun garantisi yurt içi ise iyi bir fiyata almışsın ben samsung bayisinden nakite indirimli 1950ye almıştım tabi geçen yıl bu ay'ın 26'sında baya oldu![]()
ne hoş bir rastlantı 
AhahahhaSavaş kılıfı. Roket değse sıkıntı çıkmaz![]()
aynen Dışarısa hunharca yerden yere vuruyorum 
Kaç TL bu kılıf nereden alabilirizİşte benim kılıfım. Heryeri kapalı telefonun.
Triangle Away ile mi sıfırladınDr.ketan l18den sayaç sifirlayip orjinal Rusya 5.0a geçtim gayet akıcı rom tavsiye ederim.