Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Buna ilk defa rastlayan birtek ben miyim? :D stok 4.4.2 son sürüm.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
@burakcan42 @CeRRaNo JoZAeF
Dostlar sizi bilmemde benim bilgisayar 6 yıllık youtubedan 4k bie video açtım donuyordu çözünürlük o kadar kötü değil yani hala aynı çözünürlükte pc ler satılıyor. 13xx×16xx birşeydir emin değilim. Bencede şuan 4k gereksiz ama ekran olarak 4k olsun tabikide.

Dostum bilgisayarının donması 4k videoyu donanımının zorlanmasından dolayıdır.[emoji23]
Ewet olsa iyi olur ama normal videoda çamur gibi gösterebilir[emoji12]

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

burakcan42

Üye
evet bence de olması gerekli aslında. Full hd neyine yetmiyor 4k izleyip veeya çekip ne yapacaksın anlayışını doğru bulmuyorum. sonuçta artık telefonu sadece konuşmak için kullanmıyoruz ve yukluce paralar veriyoruz.
Bir sorum da fm radyo ile ilgili. telefonda fm radyo alıcısı bulunuyor mu? ve fm radyo vericisi de bulunuyor mu :)

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Fm radyo alıcısıda vericiside bulunmuyor. [emoji23]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Fm radyo samsung galaxy S4'ten sonraki bütün amiral modellerde bulunMAMAktadır.

burakcan42

Üye
bu arada note 3 u 2 aylık kullanılmış temiz aldım. 1200tl.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim hiç fmradyo alışkanlım yoktur sizi bilmiyorum ama.bence eksiklik değil. Farklı görüşler için olabilir. :)

burakcan42

Üye
ya bende kullanmıyorum ama anneme aldım dedim ya o biraz dinliyordu.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bu arada note 3 u 2 aylık kullanılmış temiz aldım. 1200tl.
Hayırlı olsun garantisi yurt içi ise iyi bir fiyata almışsın ben samsung bayisinden nakite indirimli 1950ye almıştım tabi geçen yıl bu ay'ın 26'sında baya oldu :)

burakcan42

Üye
sende geçen yıla göre cidden çok iyi bir fiyata almışın. evet garanti yurt içi. ayrıca yanında orjinal akıllı kılıfı, bir adet siyah bir adet beyaz kapağı ve buff kırılma onleyici ekran koruyucu verdiler. spen için uçlar hiç kullanılmamış.

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Stok romda kalmaya karar verdim artık.oyunları indirdim biraz tadını çıkaralım hep rom olmuyor :D

burakcan42

Üye
Hayırlı olsun garantisi yurt içi ise iyi bir fiyata almışsın ben samsung bayisinden nakite indirimli 1950ye almıştım tabi geçen yıl bu ay'ın 26'sında baya oldu :)
bende ocak 26da aldım ya :) ne hoş bir rastlantı :D

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
S-view'e sakin güvenme derim cebimden demir bir zemine düştü telefon altında vuruk oldu yani bi spigene güvenebilirsin ama s-view a sakin güvenme derim. Yere düştüğü anda ön kapak kalkıyor.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
İşte benim kılıfım. Heryeri kapalı telefonun.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bende sadece arkayı koruyan türevi var :) ama çok kalın ya neo hybrid daha iyi.

CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Savaş kılıfı. Roket değse sıkıntı çıkmaz:)

• Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bazen mağazada telefonla bir yer aranacak oluyor, müşterinin direk tepkisi; -"abi senin telefon neymiş yaww" la başlıyor :)

Üst Alt