Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Nextman saygı değer adminim konunun başlığındaki "Kullan ici" yerine Kullanıcı Kulübü yapabilirmisiniz? Hem yazım olarak daha dogru durmuş olur. Teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: Nextman
Nextman

Nextman

Emekli Yönetici
Tamamdır Mehmet kardeşim :cool

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tapatalkta 360° döndürme var şuan telefonu ters tutarak yazıyorum baya hoşuma gitti. Ana menüdede olsa iyi olur zaten ekran kocaman. :D
Tamamdır Mehmet kardeşim :cool
Konuyuda devralsak mı acaba? :D
6 Kasım 2013'ten beri arkadaştan tık yok güncellemek lazım. :)

Dr.Ketan L17 Romunun konusunu yarin açmayı planlıyorum kimler kurmayı dusunüyor?

Yönetici tarafından düzenlendi:
kiko60

kiko60

Üye
İyi geceler Antivirüs Programı varmı önerebileceğiniz?

xmustx

xmustx

Üye
Tapatalkta 360° döndürme var şuan telefonu ters tutarak yazıyorum baya hoşuma gitti. Ana menüdede olsa iyi olur zaten ekran kocaman. :D

Konuyuda devralsak mı acaba? :D
6 Kasım 2013'ten beri arkadaştan tık yok güncellemek lazım. :)

Dr.Ketan L17 Romunun konusunu yarin açmayı planlıyorum kimler kurmayı dusunüyor?
Bence mantıklı sanada yakışır

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
  • Beğen
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Espiriler ve beklemeler bir yana sammobile.com da ayın 8'i itibariyle bazı ülkelerin bazı samsung cihazlara güncelleme geldiği görünüyor. Koreli arkadaşlar umarım bu Türkiye güncellemelerinin tamamını verir.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF
CeRRaNo JoZAeF

CeRRaNo JoZAeF

Üye
Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.
Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.
Dr.Ketan en bilenen rom. :)
O kadar korkmaya gerek yok 100 lerce kez yaptım hala sorunsuz çalışıyor. Şuan Dr.Ketan L17.2 Note 3 için en iyi ve en güvenilir rom.

Samsung Galaxy Note 10.1 2014 edition'a olan cynogenmod 12 yi portluyor xda daki arkadaşlar. Adam zamanım pek yok ama Cynogenmod 12 note 3 te çalışıyor yazmış. Ayrıca çalışmayan özelliklerde fazla;
Wifi
Arama
Laglar
Sms çekilebiliniyormuş sorunsuz bir cynogenmod 12 gelsin artık. :D

Son düzenleme:
H.Reşit POLAT

H.Reşit POLAT

Üye
L17 de facebook uygulaması çalışmıyor
@teknolojibaronu
Note 3 sms limit lollipop için

• Beğen
YaşlıTaşCocuk54

YaşlıTaşCocuk54

Üye
@teknolojibaronu

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
L biraz daha adam olsun. :D
Alışmışım koyu temaya. :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Viper sound effect destekli rom kurarsanız note 3 hoparlörünün ne kadar kaliteli olduğu ortaya çıkıyor. Samsung sadece bu teknolojiyi yazılıma dökmeyi becerememiş.

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: CeRRaNo JoZAeF ve H.Reşit POLAT

Üst Alt