YaşlıTaşCocuk54
Üye
Nasıl güzelmi 5.0?Android L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar
Android L İçin Sorunsuz Facebook - MaxiCep
Nasıl güzelmi 5.0?Android L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar
KiKat'ı yerle bir eder. O touchwiz kasiyor diyenlerede iyi bir yapıştırma olmuş Lollipop.Nasıl güzelmi 5.0?

Konuyuda devralsak mı acaba?Tamamdır Mehmet kardeşim![]()

McAfeeİyi geceler Antivirüs Programı varmı önerebileceğiniz?
Bence mantıklı sanada yakışırTapatalkta 360° döndürme var şuan telefonu ters tutarak yazıyorum baya hoşuma gitti. Ana menüdede olsa iyi olur zaten ekran kocaman.
Konuyuda devralsak mı acaba?
6 Kasım 2013'ten beri arkadaştan tık yok güncellemek lazım.
Dr.Ketan L17 Romunun konusunu yarin açmayı planlıyorum kimler kurmayı dusunüyor?
ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledimAndroid L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar

ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledim![]()
Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.ben kullanıyorum ama dr.kean L17 yi kurdum tel açılmadı diğer lollipopu yükledim![]()
Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.Bootloader i yükledin mi? Bazen açılmıyor birkaç kez yeniden başlatmayı dene.
Dr.Ketan en bilenen rom.Hocam, bilinmeyen romlar yükleyip cihazla uğraşmaktansa, bekler sağlık bir yükleme yaparım. -ki cihazada zarar verebilirsiniz. Rom yüklemek kimi cihaza ne kadar az zarar versede elinizde note3 varsa cihazın kayma riski bi hayli fazla.

@resitpolatAndroid L benden başka kullanan yok ama genede atim belki işinize yarar