Deneriz@Türe yeni rom hayırlı olsun
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Deneyecek misin?![]()

ucuz atlattım 
Su geçiriyorsa yaşamış insan tavsiyesi geçmeNote 4 platformuna zıplıyorum arkadaşlar. Rabbim sizlerede nasip etsin. Cümleten A.E.O![]()
S5 al su geçirmez falan ama su geçiriyorsa geçme!Benim telefonun başına çok fena şeyler geldiucuz atlattım
Telefonum Su Geçirdi Ve Olanlar - MaxiCep
Su geçiriyorsa yaşamış insan tavsiyesi geçmeS5 al su geçirmez falan ama su geçiriyorsa geçme!
Sadece s-pen kullanıyormusun onu merak ediyorum?Dostlar 2 yi satıp 3 düşünüyorum ama cihaz aşırı hassas mis G3 gibi 2 veya 4 daha sağlam diyen var . G3 mu yoksa z2 mi Yoksa sen notcu sun notcu kal mi olayım
Evet surf spen için yoksa htc dünya kalitesi onu kullanır dim . 3 alma sebebim Loli ve çift gsm 3g hızlı olmasıSadece s-pen kullanıyormusun onu merak ediyorum?
Note 4 4g destekliyor s-pen kullanıyorsan note 4 al. Note 3 alacaksa da n9005 bulabilirsen al exynos modelde güzel fakat fazla rom yok ayrıca 4g desteklemiyor maalesef.Evet surf spen için yoksa htc dünya kalitesi onu kullanır dim . 3 alma sebebim Loli ve çift gsm 3g hızlı olması
4 g ayrı konu değerli insan ama 3g den daha hızlı yani çift gsm işlemcili yeni amiral gemiler örneğinNote 4 4gb destekliyor s-pen kullanıyorsan note 4 al. Note 3 alacaksa da n9005 bulabilirsen al exynos modelde güzel fakat fazla rom yok ayrıca 4g desteklemiyor maalesef.
Iyiymis ben mobil net kullanmadım daha Şubatta denicem inşallah4 g ayrı konu değerli insan ama 3g den daha hızlı yani çift gsm işlemcili yeni amiral gemiler örneğin
Note 3
G3
M8
Z2
Z3
S4
S5

@Türe UniOs u denedin migüzel mi?