Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Türe yeni rom hayırlı olsun :D

Deneyecek misin? :D

bessa27

bessa27

Üye
Note 4 platformuna zıplıyorum arkadaşlar. Rabbim sizlerede nasip etsin. Cümleten A.E.O ;)

xmustx

xmustx

Üye
K.İ.B :)

kiko60

kiko60

Üye
note 3 ekran gitti bi anda kendi kendine ne yapmalıyım yardımcı olur tuş ışıkları falan yanıyo ses geliyor ama görüntü gitti ???

xmustx

xmustx

Üye
kapa aç bi.olmazsa ekranın etrafına baskı uygula.. hiç bilmiyorum

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 4 platformuna zıplıyorum arkadaşlar. Rabbim sizlerede nasip etsin. Cümleten A.E.O ;)
Su geçiriyorsa yaşamış insan tavsiyesi geçme :D S5 al su geçirmez falan ama su geçiriyorsa geçme!

hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Dostlar 2 yi satıp 3 düşünüyorum ama cihaz aşırı hassas mis G3 gibi 2 veya 4 daha sağlam diyen var . G3 mu yoksa z2 mi Yoksa sen notcu sun notcu kal mi olayım

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar 2 yi satıp 3 düşünüyorum ama cihaz aşırı hassas mis G3 gibi 2 veya 4 daha sağlam diyen var . G3 mu yoksa z2 mi Yoksa sen notcu sun notcu kal mi olayım
Sadece s-pen kullanıyormusun onu merak ediyorum?

dark0045

Üye
Hassastan kastın narinlik kırılganlık ise her samsung kadar hassas note 3 de. Eğer 4 alma durumun var ise 4 al tabiki donanımı çok güçlü. 4.4.4 de almaya başladı bi çok ülkede. Nacizane fikrimdir g3 arkadaki tuşu bence çok sorunlu borda sabit olmasida cabasi.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Evet surf spen için yoksa htc dünya kalitesi onu kullanır dim . 3 alma sebebim Loli ve çift gsm 3g hızlı olması
Note 4 4g destekliyor s-pen kullanıyorsan note 4 al. Note 3 alacaksa da n9005 bulabilirsen al exynos modelde güzel fakat fazla rom yok ayrıca 4g desteklemiyor maalesef.

Son düzenleme:
hasan3472ty

hasan3472ty

Üye
Note 4 4gb destekliyor s-pen kullanıyorsan note 4 al. Note 3 alacaksa da n9005 bulabilirsen al exynos modelde güzel fakat fazla rom yok ayrıca 4g desteklemiyor maalesef.
4 g ayrı konu değerli insan ama 3g den daha hızlı yani çift gsm işlemcili yeni amiral gemiler örneğin
Note 3
G3
M8
Z2
Z3
S4
S5

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
4 g ayrı konu değerli insan ama 3g den daha hızlı yani çift gsm işlemcili yeni amiral gemiler örneğin
Note 3
G3
M8
Z2
Z3
S4
S5
Iyiymis ben mobil net kullanmadım daha Şubatta denicem inşallah :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
turkcel 4g ye geçsede bende denesem artık

• Beğen
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
İlk defa cpu-z de 4+4 çekirdek gösterirken görüyorum.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Türe UniOs u denedin mi :D güzel mi?

Türe

Türe

Üye
@Türe UniOs u denedin mi :D güzel mi?

Beğendim. Tek sıkıntı ingilizce olması da benim için sorun değil. Birkaç ufak takılma olabiliyor ama beta olan bir rom için fazlasıyla hızlı ve batarya süresi de gayet iyi.

• Beğen

Üst Alt