Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
forumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo
tamam bende aynı şeyi dedim zaten :ah 4.4.4 gelmeyecek sonuç olarak

xmustx

xmustx

Üye
geleceği yazıyodu ya hani o bakımdan yazdım.gelmeyeceği yazan kaynak var mı ?

dark0045

Üye
Android L ve 4.4 karşılaştıran sammobile videosunu izlediniz mi arkadaşlar? S4 uzerinde denemisler 4.4.4 gelmeden android L mi gelecek acaba yada 4.4.4 yakinda L mart nisan gibimi

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Android L ve 4.4 karşılaştıran sammobile videosunu izlediniz mi arkadaşlar? S4 uzerinde denemisler 4.4.4 gelmeden android L mi gelecek acaba yada 4.4.4 yakinda L mart nisan gibimi
Evet izledim 4.4.4 gelmicek galiba ama ne fark eder?

dark0045

Üye
Ekim 2013 de ilk gelen guncellemeden sonra arama ekranim çağrı baglanmadan yeşil olarak çıkıyor daha açık anlatmak gerekirse s3 ve s4 de herhangi bir arama yaptığınızda ekranin ust kismindaki şerit şeffaf karşı taraf çağrı kabul edince yeşile dönüyor kapatilinca kırmızı. Dedigim gibi ekim 2013 de gelen güncelleme ile bu ekran bozuldu çağrı baglanmadan direkt olarak yeşil cok onemli degil ama sinir bozucu sadece bu yüzden yeni yazılım istiyorum. Batarya ömrü performans falan 2. Planda sinir bozucu bir durum :)

xmustx

xmustx

Üye
ben androıd L istemiyorum.touchwiz ne kadar da kötü olsa L kadar iğrenç görünmüyor.4.4.4 gelse belki fikrim değişirdi..

dark0045

Üye
Cpuz de batarya 2100 mah gözüküyor model n9000q kontrol edebilir misiniz sizde de aynı mı

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Selam dostlar cm11 rom sorunsuz.
Samsung Note 3 N900 Exynos Shadown Build CM11 (Cy…:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

resaf

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. ben geçen gün note 3 aldım. s pen ve görev notunu kullanmaya çalışıyorum fakat durduruldu diye hata çıkıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. araştırdım ama birşey bulamadım

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. ben geçen gün note 3 aldım. s pen ve görev notunu kullanmaya çalışıyorum fakat durduruldu diye hata çıkıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. araştırdım ama birşey bulamadım
Telefonu sıfırla sonra tekrar odinden kur sorun çözülür.

• Beğen
Tepkiler: resaf

resaf

Üye
sıfırladım yine aynısı verdi ama odinden denemedim.. odinden nasıl yapabilirim.

xmustx

xmustx

Üye
dün gece youtube,bu akşamda s health güncellendi

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar Note4 romu var mı Not3 için port edilmiş .Araştırdım ama bulamadım. Bilgisi olan varsa nerde bulabileceğimi yazabilirse çok yardımcı olur.

Firfiru

Üye
Arkadaşlar herkese iyi geceler. Benim bir note 3 N900 model akıllı telefonum var ve ben buna yeni rom yüklemek istedim. Son sürüm olarak bildiğim AP_N900XXUENH1_KNOXFREE_ROOT_ODEX.tar.md5 sürüm romu yüklemek istedim. Odin v3.09 ile flashladığım zaman
<ID:0/003> Added!!
<ID:0/003> Odin v.3 engine (ID:3)..
<ID:0/003> File analysis..
<ID:0/003> SetupConnection..
<ID:0/003> Initialzation..
<ID:0/003> Get PIT for mapping..
<ID:0/003> Firmware update start..
<ID:0/003> SingleDownload.
<ID:0/003> boot.img
<ID:0/003> NAND Write Start!!
<ID:0/003> recovery.img
<ID:0/003> system.img
<ID:0/003> FAIL!
<ID:0/003>
<ID:0/003> Complete(Write) operation failed.
<OSM> All threads completed. (succeed 0 / failed 1)
diye hata alıyorum. başka romlar denedim olmadı usb kablosunu değiştirdim olmadı başka pc de denedim yine olmadı. twrp ile N900_NI1_Dr.Ketan_custom_ROM K14 u yükledim bu defa telefon iyice saçmaladı. Şimdi n900 orjinal romu yüklemek istiyorum. Sizden acil yardım bekliyorum. inşallah sorunumu tam olarak anlatabilmişimdir.

FastAsHeLL

FastAsHeLL

Üye
Evet dostlar Note 3 Android L videosu yayında

Exclusive Preview - Android 5.0 Lollipop on Samsu…:
Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
Test sürümü olduğu için arada sırada lag oluyor ama güncelleme geldiğinde gayet stabil calisacaktir eminim

Firfiru

Üye
Konuyla ile ilgili bir bilgisi olan yokmu ? :((

Anil-D

Anil-D

Üye
n9005 o daha n900q ya ait bir bilgi yok ortada insallah verir

Üst Alt