FastAsHeLL
Üye
tamam bende aynı şeyi dedim zatenforumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo
4.4.4 gelmeyecek sonuç olaraktamam bende aynı şeyi dedim zatenforumda sammobilden alıntı liste olan konu var zaten.orada güncellemenin bittiği ve dağıtım tarihi yazıyo
4.4.4 gelmeyecek sonuç olarakEvet izledim 4.4.4 gelmicek galiba ama ne fark eder?Android L ve 4.4 karşılaştıran sammobile videosunu izlediniz mi arkadaşlar? S4 uzerinde denemisler 4.4.4 gelmeden android L mi gelecek acaba yada 4.4.4 yakinda L mart nisan gibimi

Telefonu sıfırla sonra tekrar odinden kur sorun çözülür.arkadaşlar öncelikle herkese iyi günler. ben geçen gün note 3 aldım. s pen ve görev notunu kullanmaya çalışıyorum fakat durduruldu diye hata çıkıyor. yardımcı olursanız çok sevinirim. araştırdım ama birşey bulamadım
Test sürümü olduğu için arada sırada lag oluyor ama güncelleme geldiğinde gayet stabil calisacaktir eminimEvet dostlar Note 3 Android L videosu yayında
Exclusive Preview - Android 5.0 Lollipop on Samsu…:Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız
süper!!!
:artık ne zamana gelirse şey ederiz..Haber - SG Note 3 N9005 Android L Görüntüleri Sızdı - MaxiCep
Ohohoho wow amaj allahım note 4 multi tasking özelliklerisüper!!!
Android L de ram kullanımı 2.66 dan 2.77 ye yükselmiş aferim samsung: