Nasıl yani sayaç kavramı artık yok mu oldu?Son sürüm süper şu ve CF root ile knoxu tamamen kaldırmak mümkün ayar falan hikaye dostlar . Adamlar her yerine sizmiş. Bir ayar güvenlik duvarına yeter mi tek care hack root etmek s60v3 hiç mi hack gereksinimi olmadı lo![]()
Sayaç demek istemedim değerli insan knoxu tamamen silmekNasıl yani sayaç kavramı artık yok mu oldu?
Knox çok işime yarıyor silmeye hiç niyetim yokSayaç demek istemedim değerli insan knoxu tamamen silmek

Telefondaki veriler olarak hiçbir şey ama detayını bilmiyorum.@Türe wipe chacha yaparsam neler değişir?
Herhangi bir şey silinmezse yapayım bende sorun yok fakat belki şarja tesir eder.Telefondaki veriler olarak hiçbir şey ama detayını bilmiyorum.
*#122# yap diyeceğim de o da çok kısa süreli etki yapıyor.Herhangi bir şey silinmezse yapayım bende sorun yok fakat belki şarja tesir eder.
*#122# yap diyeceğim de o da çok kısa süreli etki yapıyor.
ilk 5 ay ne güzel %100 de 10 dakika 15 dakika kullanırdım şimdi 5dk da %99 oluyor 
3 5 ayda bir wipe yapıp orj romu kurun düzelirilk 5 ay ne güzel %100 de 10 dakika 15 dakika kullanırdım şimdi 5dk da %99 oluyor
![]()
Süleyman benim cihaz tamamlanmis gidip alin diye mesaj gelmedi napalim[emoji18]3 5 ayda bir wipe yapıp orj romu kurun düzelir
Nasıl ? Anlayamadım ?Süleyman benim cihaz tamamlanmis gidip alin diye mesaj gelmedi napalim[emoji18]
internetten bakiyorum yaa tamir durumu tamamlandi diyor ama mesaj gelmesi lazimdi ama gelmedi gelin alin diye napailim diyorumNasıl ? Anlayamadım ?
Bir servise ulaş istersen telefonla mesaj gelmesi gerekiyordu gelmedi diye bakalım ne diyeceklerinternetten bakiyorum yaa tamir durumu tamamlandi diyor ama mesaj gelmesi lazimdi ama gelmedi gelin alin diye napailim diyorum
numarasi olsa aricamda yarin servis acikmidir bi gidiyim ben bakmaya[emoji18]Bir servise ulaş istersen telefonla mesaj gelmesi gerekiyordu gelmedi diye bakalım ne diyecekler
Sanırım kapalıdırnumarasi olsa aricamda yarin servis acikmidir bi gidiyim ben bakmaya[emoji18]
2 gun telefonsuzmu kaldik simdi[emoji17]Sanırım kapalıdır
Öyle görünüyor malesef.2 gun telefonsuzmu kaldik simdi[emoji17]

nesi iyi bunun ya off[emoji17]Öyle görünüyor malesef.![]()