RowneSM
Üye
Şuan bile az gidiyo diye şikayet ediyorum zatenhep güncelleniyor zaten bundan 4 5 ay sonra anil sarj az gidiyor neyden kisayim diye bana geliceksin[emoji3] görürsün

Şuan bile az gidiyo diye şikayet ediyorum zatenhep güncelleniyor zaten bundan 4 5 ay sonra anil sarj az gidiyor neyden kisayim diye bana geliceksin[emoji3] görürsün

benimkini al bakim bir gün kullan benimkini verin diye yalvarirsin[emoji3]Şuan bile az gidiyo diye şikayet ediyorum zaten![]()
8 saat ekran süresi az geldi bana [emoji1] [emoji1]benimkini al bakim bir gün kullan benimkini verin diye yalvarirsin[emoji3]
bence buldunda bunuyon geldi bana[emoji3]8 saat ekran süresi az geldi bana [emoji1] [emoji1]
Olabilir bak mantıklıbence buldunda bunuyon geldi bana[emoji3]
ah şu pil göstergesi sorunlu olmasa 
onun oyle olmasi cok ii bence[emoji3] sasirtmak iiOlabilir bak mantıklıah şu pil göstergesi sorunlu olmasa
![]()
Niye ki ben belki oynadığım oyunun ne kadar sarj götürdüğüne bakacağımonun oyle olmasi cok ii bence[emoji3] sasirtmak ii

bisi derdimde neyse [emoji3] 5ay sonra gel baha[emoji3] bana hediye biri batarya alsa ii olurdu be hayrina dil yarın doğum günümNiye ki ben belki oynadığım oyunun ne kadar sarj götürdüğüne bakacağım![]()
Hahaha sovmeden susayim benbisi derdimde neyse [emoji3] 5ay sonra gel baha[emoji3] bana hediye biri batarya alsa ii olurdu be hayrina dil yarın doğum günüm
hacı bataryayi bozmayi nasıl becerdin9 ay haci 9 aylik 0 batarya samsung bataryasi ii bile[emoji3] adamlar 3 ayda bitiriyor isiniHahaha sovmeden susayim benhacı bataryayi bozmayi nasıl becerdin
S3 minide 2 ayda finish9 ay haci 9 aylik 0 batarya samsung bataryasi ii bile[emoji3] adamlar 3 ayda bitiriyor isini

telefonda 15 16 aylıkS3 minide 2 ayda finish![]()
Benimki daha 2 hafta ancatelefonda 15 16 aylık
sen yeni nesilsin ve root atmak istiyosun Nedim sana neyse bu yeni nesil genclerini anlamak guc dogrusuBenimki daha 2 hafta anca
Yok hacı şuanlık root düşünmüyorum zaten işimi gayet iyi görüyosen yeni nesilsin ve root atmak istiyosun Nedim sana neyse bu yeni nesil genclerini anlamak guc dogrusu
aman görsün mazallah orası duzelmesse biryerin siser o pil gostergesiYok hacı şuanlık root düşünmüyorum zaten işimi gayet iyi görüyo
Aslında pek zararı yok bana ama oraya bakınca kendimi terkedilmiş hissediyorumaman görsün mazallah orası duzelmesse biryerin siser o pil gostergesi

hahahaAslında pek zararı yok bana ama oraya bakınca kendimi terkedilmiş hissediyorum![]()