RowneSM
Üye
2 haftalik işte bu pil gostergesinde niye uygulamalar yokOfff be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı![]()

2 haftalik işte bu pil gostergesinde niye uygulamalar yokOfff be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı![]()

bataryam öldüHacı benim uygulamalar gözükmüyor delircem![]()
Uygulama diyom Anıl uygulamabataryam öldü

ss ver bakim caresine 9 aylik batarya hayata gözlerini yumduUygulama diyom Anıl uygulama![]()
yengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelirHacı siz anlamadınız benidiyorum ki şu alanda niye uygulama bilgileri yok ; uyuz oldum
![]()
Asyengeye selam soyle[emoji18] bu arada kapali sarj edersen duzelir
zaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadıbi formatmi atsanki acabaAszaten dediğini yaptım telefon kapanana kadar kullandım sonra %100 olana kadar kapalı şarj ettim yok gene olmadı
O kadar uygulama oyun off[emoji25]bi formatmi atsanki acaba
bende atmak zorundayım adinne buaradaO kadar uygulama oyun off[emoji25]
Göksel, backup yapmayida bilmiyorumbende atmak zorundayım adinne buarada

goksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksinGöksel, backup yapmayida bilmiyorum![]()
Uygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bugoksel root atmadan yedek alamassin mecbur bastan kurcaksin
bende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diyeUygulama sorun değilde oyunları yukleyene kadar canım çıktı yok obb yok o yok bu
Yanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacakbende 400 mb bos alan var oda mesajlar felan gelsin diye yaptim panelde yoksa uyari çıkıyor hafiza dolu diye
hep güncelleniyor zaten bundan 4 5 ay sonra anil sarj az gidiyor neyden kisayim diye bana geliceksin[emoji3] görürsünYanarım yanarım mc5 e yanarım ona yazık olacak