Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum.Günaydınss.. "s health durduruldu" diyor.. N'oluyo lem.? :confused:
Hepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes:Ayarlardan s-healt verilerini sil belki düzelir. Bazen bana olduğunda öyle yapıyordum.
BilmiyorumHepsini denedim dostum.. Hatta cache-mache koymadım yaptım.. Ama sonuç aynı.. :rolleyes:
Eywallah kardeş. Tşk ederimBilmiyorum
"yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim"

İlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyorEywallah kardeş. Tşk ederim![]()
sen aktif kullanıyormusun?Evet. Günlük koşu programım var,onunla takip ediyodum. Düzelir zaarİlk 3 4 ay s-healt i kullandım eğlencesine bir süre sonra kullanasım gelmiyorsen aktif kullanıyormusun?

haci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe
Bu pil gösterim ekranında kullanılan uygulamalar niye çıkmıyor acaba bilen var mı ? Son 2 ve ya 3 gündür böyle kafama takıldı [emoji57]
Saklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi yahaci bugda kalmis ayrica sen knoxu severmiydin[emoji18] ehe
kapali sarj edince duzelir sarj full bitince takSaklama olayı çıkınca hoşuma gitti hacı [emoji1] bu olay duzelmezmi ya
Telefon kapaninca full olana kadar açmıyorum o zaman hacıkapali sarj edince duzelir sarj fu ll bitince tak
aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi deneTelefon kapaninca fu ll olana kadar açmıyorum o zaman hacı
aynen rootlu olsaydi şeyi silecektin battery stats bini öyle duzelirdi ama rootsuz olduğu icin bu yontemi dene
Offf be! Senin cihaz yeni mi benim uzun zamandır %100 de 10 dk olmadı
Hacı hala böyle burası düzelmedi [emoji57]