Valla bunu anlamak için jelatini çıkarıp bakmanız lazım.@Türe benim ekranda asagidaki resimdeki gibi renkli bir çizgi oluştu jelatin kullanıyorum acaba bu çizik ekrana mı oldu yoksa jelatine mi jelatinj değiştirsem düzelir mi?
Jelatini feda etmemek lazımValla bunu anlamak için jelatini çıkarıp bakmanız lazım.
Bir süre sonra büyüklükte böyle sıkıntılar doğuruyor 
Ben aldığından beri taktırmadımJelatini feda etmemek lazımBir süre sonra büyüklükte böyle sıkıntılar doğuruyor
![]()

Orjinal jelatin alabilirsin kalemin kaymasını engelleme ve zorlaştırma yapmıyor. Ayrıca 1 tanesinde 2 jelatin mevcut.Ben aldığından beri taktırmadım![]()
Aslında tamamen usengeclikOrjinal jelatin alabilirsin kalemin kaymasını engelleme ve zorlaştırma yapmıyor. Ayrıca 1 tanesinde 2 jelatin mevcut.

Normal rafik yaw.. Uzun bile surdu bence..Evet sizlere kötü haberlerim var. galaxy note 3 ün fiyatı daha note 4 çıkmadan düştü![]()
neyse 1 dönemde olsa 2000 tl lik cihaz kullanmış olduk
İSTE BUDUR..!Cihazla iyi olursa öğünürüm yani fiyat önemli değildir
Bi stereo koyamadıWp yi anımsatıyo.hoparlörün kapalı olması iyi

Bence garanti kapsamindadir kardesim sorun olmazTelefonun şarj yuvasında bir sorun çıktı çoğu zaman şarj almıyor. Acaba garanti kapsamında yapılırmı yoksa müşteri hatası mı derler fikri olan varmı![]()
: