Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Yok hayır açmadan direkt flaşlayacaksınız.
Ben genelde ODİN ile yapılan işlemleri biliyorum. Müsait bir zamanda tek tek,en başından,bana yazarmısın neler yapacağımı kardeşim :rolleyes:

kiko60

kiko60

Üye
Rus romu kurulu note 3te dün 16 mb güncelleme geldi açıldı ekranın alt tarafında on boot yazısı çıktı neyin nesidir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Dostlar yeni rekorumu geçen var mı? :cool:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Benim favorim halaszk fakat onu yapmak içinde ilk cwm yi yüklemek lazım :D

kiko60

kiko60

Üye
Telefonda görüşme yaparken mobil veri kapanıyor görüşme bittiğinde geri açılıyor neden olabilir yardımcı olabilir misiniz

Türe

Türe

Üye
Telefonda görüşme yaparken mobil veri kapanıyor görüşme bittiğinde geri açılıyor neden olabilir yardımcı olabilir misiniz
Bu bir sorun değil ki her cihazda bu böyle.

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
omursevim

omursevim

Üye
Arkaşlar 189 mbyt lık bir güncelleme kurdum.Çocuk modu,deeser, ve samsung uygulaması gelişmiş kararlılık güncellemesi idi cihaz stabilleşti şarj konusunda yenilik yok zaten cihaz çok kötü hatalar vermeye başlamıştı İnşallah çözmüşlerdir

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Arkaşlar 189 mbyt lık bir güncelleme kurdum.Çocuk modu,deeser, ve samsung uygulaması gelişmiş kararlılık güncellemesi idi cihaz stabilleşti şarj konusunda yenilik yok zaten cihaz çok kötü hatalar vermeye başlamıştı İnşallah çözmüşlerdir
Nasıl hatalar yardımcı olmak isterim :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Güncelleme ile knoxun güçlenmesinden şüpheliyim bu yüzden yüklemiyorum aman bir daha sayaç sıfırlayamayız falan :D

Türe

Türe

Üye
MIUI Rom

10 saat 40 dk Batarya süresi
5 saat 30 dk ekran süresi
Ve 6 saat 30 dk wifi açık

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt