teknolojibaronu
Üye
HalaszkH ile başlayan bir Kernel vardı adını hatırlamıyorum bir bak xda exynos development bölümüne

HalaszkH ile başlayan bir Kernel vardı adını hatırlamıyorum bir bak xda exynos development bölümüne

Cihaz root lu da.. Bu zip dosyasını acacakmıyım dostum yaw.?Önce rootla cihazı. Sonra dosyaları indirip cwm'den kuracaksın.
Yok hayır açmadan direkt flaşlayacaksınız.Cihaz root lu da.. Bu zip dosyasını acacakmıyım dostum yaw.?
Ben genelde ODİN ile yapılan işlemleri biliyorum. Müsait bir zamanda tek tek,en başından,bana yazarmısın neler yapacağımı kardeşim :rolleyes:Yok hayır açmadan direkt flaşlayacaksınız.
Ben genelde ODİN ile yapılan işlemleri biliyorum. Müsait bir zamanda tek tek,en başından,bana yazarmısın neler yapacağımı kardeşim :rolleyes:

Yazarım buradan![]()
Rootlaman lazım cihazı önce
Dostum bak ben flash lamak için burayı mı kullanacam yaw?
Kullanmaya çalışsamda bu hatayı alıyorum.. Napcem.? :confused:
Rootlaman lazım cihazı önce
Cwm yükle ilk olarak
Cihaz rootlu zaten dostum.. :confused:
Şu konuya bir göz at
Dostum bak ben flash lamak için burayı mı kullanacam yaw?
Kullanmaya çalışsamda bu hatayı alıyorum.. Napcem.? :confused:

Bu bir sorun değil ki her cihazda bu böyle.Telefonda görüşme yaparken mobil veri kapanıyor görüşme bittiğinde geri açılıyor neden olabilir yardımcı olabilir misiniz
Nasıl hatalar yardımcı olmak isterimArkaşlar 189 mbyt lık bir güncelleme kurdum.Çocuk modu,deeser, ve samsung uygulaması gelişmiş kararlılık güncellemesi idi cihaz stabilleşti şarj konusunda yenilik yok zaten cihaz çok kötü hatalar vermeye başlamıştı İnşallah çözmüşlerdir