Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

azsxd

azsxd

Üye
Orjinal romlu olanlar için bu

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şu yeni verilen güncellemeyi root falandı filandi uğraşamam diyorsanız kurun fakat bu güncellemeden sonra sayaç 0 lama işlevini yitirecekmiş

Türe

Türe

Üye
MIUI Rom Batarya Süresi ;

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
xmustx

xmustx

Üye
186 mb lık güncelleme var kurdunuzmu.
Yenilikler neler ? Cihaza mı geldi kiesle mi indirdiniz ? Neyse manuel indiriyorum.kurunca bi özet geçerim.

Gözüme çarpanlar smag deezer Çocuk modu.knox güncellemesi ile knox apps zenginleşmiş.knox moda müzikçalar videoplayer gelmesi iyi olmuş.gps ikonu konuma dönmüş.rehberde sanki hızlı açıldı :)

Son düzenleme:
kiko60

kiko60

Üye
note 3 ekran gitti bi anda kendi kendine ne yapmalıyım yardımcı olur tuş ışıkları falan yanıyo ses geliyor ama görüntü gitti ???

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
note 3 ekran gitti bi anda kendi kendine ne yapmalıyım yardımcı olur tuş ışıkları falan yanıyo ses geliyor ama görüntü gitti ???
SES KISMA GÜÇ VE ORTA TUŞA BASILI TUT sonra ünlem gelince ses kısmaya bas eğer tahmin ettiğim şey olduysa işe yarar :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
ünleni nasıl görücem kardeşim :)
Ses kısma+güç tuşu+menü tuşuna aynı anda basacaksın birkaç saniye bekliyeceksin sonra ünlem çıkıyor ünlemden sonra ses kısmaya bas bu kadar :)

kiko60

kiko60

Üye
gelmedi kardeşim ünlem falan aynı durum görüntü yok ses falan var
Ses kısma+güç tuşu+menü tuşuna aynı anda basacaksın birkaç saniye bekliyeceksin sonra ünlem çıkıyor ünlemden sonra ses kısmaya bas bu kadar :)

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bana rom kuracak kimse yokmu teamwierden

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
@Türe telefonun işlemci saat hızı yüksek diye 4 çekirdekten 2 sini devre dışı yaptım fakat ekran yok oldy reset atmak gerekti yani 1.9ghz e 2 çekirdek gayet yeter bence hem şarjada olumlu etkiler aklında böyle bişey yapabileceğim kernel var mı?

bessa27

bessa27

Üye
Slm arkadaşlarım.. Bu MIUI ROM u nasıl kurabilirim yaw.. Odin ile yada başka kolay bir yolu varmı bi yazsanız.. :)

Türe

Türe

Üye
@Türe telefonun işlemci saat hızı yüksek diye 4 çekirdekten 2 sini devre dışı yaptım fakat ekran yok oldy reset atmak gerekti yani 1.9ghz e 2 çekirdek gayet yeter bence hem şarjada olumlu etkiler aklında böyle bişey yapabileceğim kernel var mı?
H ile başlayan bir Kernel vardı adını hatırlamıyorum bir bak xda exynos development bölümüne

Türe

Türe

Üye
Slm arkadaşlarım.. Bu MIUI ROM u nasıl kurabilirim yaw.. Odin ile yada başka kolay bir yolu varmı bi yazsanız.. :)
Önce rootla cihazı. Sonra dosyaları indirip cwm'den kuracaksın.

Üst Alt