Miuide türkçe dil işini nasıl hallettin?Ben MIUI kullanıyorum bugün haftalık güncelleme geldi. Herşey Güzel şuan.
186 mb lık güncelleme var kurdunuzmu.
Tüh bende daha sabah root yapmıştımOrjinal romlu olanlar için bu

Miuide türkçe dil işini nasıl hallettin?
Miuide türkçe dil işini nasıl hallettin?
Yenilikler neler ? Cihaza mı geldi kiesle mi indirdiniz ? Neyse manuel indiriyorum.kurunca bi özet geçerim.186 mb lık güncelleme var kurdunuzmu.

SES KISMA GÜÇ VE ORTA TUŞA BASILI TUT sonra ünlem gelince ses kısmaya bas eğer tahmin ettiğim şey olduysa işe yararnote 3 ekran gitti bi anda kendi kendine ne yapmalıyım yardımcı olur tuş ışıkları falan yanıyo ses geliyor ama görüntü gitti ???

ünleni nasıl görücem kardeşimSES KISMA GÜÇ VE ORTA TUŞA BASILI TUT sonra ünlem gelince ses kısmaya bas eğer tahmin ettiğim şey olduysa işe yarar![]()

Ses kısma+güç tuşu+menü tuşuna aynı anda basacaksın birkaç saniye bekliyeceksin sonra ünlem çıkıyor ünlemden sonra ses kısmaya bas bu kadarünleni nasıl görücem kardeşim![]()

Ses kısma+güç tuşu+menü tuşuna aynı anda basacaksın birkaç saniye bekliyeceksin sonra ünlem çıkıyor ünlemden sonra ses kısmaya bas bu kadar![]()
Bataryayı çıkarıp takınca falan Düzelmiyormu?gelmedi kardeşim ünlem falan aynı durum görüntü yok ses falan var
şarza taktım pil görüntüsü geldi az bekledim açtım telefonu görüntü geldi kardeşim sağolasınBataryayı çıkarıp takınca falan Düzelmiyormu?

H ile başlayan bir Kernel vardı adını hatırlamıyorum bir bak xda exynos development bölümüne@Türe telefonun işlemci saat hızı yüksek diye 4 çekirdekten 2 sini devre dışı yaptım fakat ekran yok oldy reset atmak gerekti yani 1.9ghz e 2 çekirdek gayet yeter bence hem şarjada olumlu etkiler aklında böyle bişey yapabileceğim kernel var mı?
Önce rootla cihazı. Sonra dosyaları indirip cwm'den kuracaksın.Slm arkadaşlarım.. Bu MIUI ROM u nasıl kurabilirim yaw.. Odin ile yada başka kolay bir yolu varmı bi yazsanız..![]()