Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Ama bizim grafik işlemci 6 çekirdekli :cool: ne kadar exynos model olsada bi avantaj var :D
Gpu Dezavantajı daha çok oyunlarda ortaya çıkar. Sürekli oyun oynamıyorsan farketmez. :)

Ekleme : Ve tabiki GPU sömürebilen uygulamaları da buna dahil etmek gerekiyor.(Kullanıyorsanız.)

Son düzenleme:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bazı videolarada dikkat ettim adam nfs oynuyor note 2 de fu ll parlaklıl 10 dk oynadı %3 gitti bende note 3 denedim %10 gitti ne iş samsung saçmalamış bataryada.
Eklemeyi unutmuşum canlı duvar kağıdı yapmış birde çok iyi :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Note 2 tw yüklesem acaba şarj uzar mı biraz saçma ama denenebilir :ehe

kiko60

kiko60

Üye
Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun :-) note 3 Rusya romu kurdum 3 hafta oldu ram kullanımı yüksek hep 2 gb ram kullanıyor boşta bile sizce bu anormal mi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Merhaba herkesin bayramı mübarek olsun :-) note 3 Rusya romu kurdum 3 hafta oldu ram kullanımı yüksek hep 2 gb ram kullanıyor boşta bile sizce bu anormal mi
Aldığımdan beri benimde öyle :D

Türe

Türe

Üye
Ccleaner kullanın.

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
X note diye bi rom var nasıl kurarım telefona odinle kurma yöntemlerini fln çok okudum ama yapamadım bi türlü

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Bide root atmaya çalıştım ama pc donanımı yükleyemedi dedi bende netten samsung driveri indirdim.ama laptop yeniden başlarken hata vermeye başladı.

Bilgisayarınız başlatılamadı diyor başlangıç onarma sorunları denetliyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Olamaz ya laptop sorunu çözemedi diyor...Ve kapanıyor.
Ne oldu şimdi laptopu açınca hep sorun denetliyor sonra çözülemedi diyip kapanıyor

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Olamaz ya laptop sorunu çözemedi diyor...Ve kapanıyor.
Ne oldu şimdi laptopu açınca hep sorun denetliyor sonra çözülemedi diyip kapanıyor
Direk kiesi yükleseydin şimdi laptopa noldu bilinmez :)
Bide root atmaya çalıştım ama pc donanımı yükleyemedi dedi bende netten samsung driveri indirdim.ama laptop yeniden başlarken hata vermeye başladı.

Bilgisayarınız başlatılamadı diyor başlangıç onarma sorunları denetliyor

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Sonra driveri denedim sonuç ortada

azsxd

azsxd

Üye
186 mb lık güncelleme var kurdunuzmu.

Türe

Türe

Üye
Ben MIUI kullanıyorum bugün haftalık güncelleme geldi. Herşey Güzel şuan.

Üst Alt