Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
13 saat kullanımda 3 saat ekran süresi bugünkü kullanımımda. Eh klasik Note 3 :D
Bakalım az sonra MIUI'yi deneyeceğim. 22 saatlik kullanımda 7 saat ekran vermiş. Göreceğiz. :eller:
Senin batarya süreside bayağı azmış bende benim bataryada sorun var diye düşünüyordum daha kötü alanlar var demek :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
DS BATTERY programını tavsite ederim telefonun ekranı kapalıyken UYUŞUK moduna alırsanız wifi gibi şarj yiyen herşeyi kapatıyor.Ben böyle şeylere inanmam derseniz cpu kontrol programlarıyla işlemci hızının düştüğünü görebilirsin ;) En güzeli UYUŞUK moduna alın şarja katkısı var :oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
DS BATTERY programını tavsite ederim telefonun ekranı kapalıyken UYUŞUK moduna alırsanız wifi gibi şarj yiyen herşeyi kapatıyor.Ben böyle şeylere inanmam derseniz cpu kontrol programlarıyla işlemci hızının düştüğünü görebilirsin ;) En güzeli UYUŞUK moduna alın şarja katkısı var :oke:

Evt kullanıyom etkili

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Wifi sürekli açık bende ondan az süre alıyorum. Günü çıkarsın da gerisi önemli değil benim için.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Wifi sürekli açık bende ondan az süre alıyorum. Günü çıkarsın da gerisi önemli değil benim için.
Bazı videolarada dikkat ettim adam nfs oynuyor note 2 de full parlaklıl 10 dk oynadı %3 gitti bende note 3 denedim %10 gitti ne iş samsung saçmalamış bataryada.

Türe

Türe

Üye
Bazı videolarada dikkat ettim adam nfs oynuyor note 2 de fu ll parlaklıl 10 dk oynadı %3 gitti bende note 3 denedim %10 gitti ne iş samsung saçmalamış bataryada.
Note 2 şu ana kadar gördüğüm en iyi batarya ömrüne sahip. Bizim pil tüketiminin kaynağı octa-core malesef.

• Beğen
Tepkiler: mertcan01, sahanemir ve B.A.R.O.N
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Note 3 daha iyi bence arkadaşta var note 2 ben daha yoğun kullanmama rağmen daha çok dayandı benimki ikimizde % 30duk

Türe

Türe

Üye
Note 3 daha iyi bence arkadaşta var note 2 ben daha yoğun kullanmama rağmen daha çok dayandı benimki ikimizde % 30duk
4.1.2 den bahsediyorum. Gerçi gerekli ayarları yaparsanız hala daha en iyi batarya süresine sahip cihazlardan biri.

Türe

Türe

Üye
Şu da var , senkronizasyon gerektiren bütün uygulamalarım açık ve push bildirim ayarında. Bunun da etkisi baya var tabii bataryaya.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

Bunların hiçbirini kapatmam wifi çekmeyince direk mobil ağa bağlansın die.
Yine şarj çok iyi dayanıyor sabahtan beri hep kullanıyom % 33 hala

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yaz olduğu için. Malum herkesten ani şeyler geliyor. Haberimin olması gerekiyor. Buna rağmen 13 saat gayet iyi.
Note 3 le aynı boyutta bi lg markalı batarya var mıdır acaba baya kaliteli oluyor lg bataryalar

Üst Alt