Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Slm kardeşler.. Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım :)
İki sorum olacak ; Multi Window u saydam yapan apk yada benzeri bişey varmı.? İkincisi ; Cihaz için Rusya Rom u önerirmisiniz,neden.. Şimdiden tşk ler :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Slm kardeşler.. Öncelikle herkesin bayramını şimdiden kutlarım :)
İki sorum olacak ; Multi Window u saydam yapan apk yada benzeri bişey varmı.? İkincisi ; Cihaz için Rusya Rom u önerirmisiniz,neden.. Şimdiden tşk ler :)
Multi window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyor :D

bessa27

bessa27

Üye
Multi window işini bilmiyorum. Rus sürümü ile Türkiye sürümü arasındaki benim farkettiğim tek fark KNOX 2.0 ve Çocuk Modu.Birde Rusya Türkiyeye göre daha fazla güncelleme alıyor :D
Ok Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıyla :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Ok Baron kardeşim.. Peki Rusya nın hangi sürümünü yüklememi önerirsin? İki farklı sürüm var bildiğim kadarıyla :)
Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsun :) Ben Rusya SER kullanıyorum.

bessa27

bessa27

Üye
Farklı sürüm olarak Megafon gibi olanları mı kast ettin? Birde yazmayı unutmuşum senin bayramın mübarek olsun :) Ben Rusya SER kullanıyorum.
Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol.. :) Bu arada Multi Window un saydam oluşu mükemmel. Ben bikaç yere baktım ama cüret edemedim. Denerim olmazsa. Cihaz çöker mökerse de atarım Rus rom u olur biter. :p

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N
Türe

Türe

Üye
Tamamdır teşekkür ederim babasultan çok sağol.. :) Bu arada Multi Window un saydam oluşu mükemmel. Ben bikaç yere baktım ama cüret edemedim. Denerim olmazsa. Cihaz çöker mökerse de atarım Rus rom u olur biter. :p
Link var mi saydamlik icin ?

Türe

Türe

Üye
Hoşmuş teşekkürler. :good:

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bessa27

bessa27

Üye
Bu arada Rusya Rom u,SER olanı kurdum. Farkı neymiş,zamanla anlarım zaar.. :D

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Bu arada Rusya Rom u,SER olanı kurdum. Farkı neymiş,zamanla anlarım zaar.. :D
Ben bataryaya tecavüz ettiğim için şarj durumu hakkında birşey demiyorum :D (Tak çıkar tak çıkar :D )

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şunu şimdi fark ettim s-pen tutucu bende uyarı vermiyor [emoji35] sinir oldum 4.3 te yoktu bu sıkıntı rusya da mı sıkıntı 4.4.2 de mi

Türe

Türe

Üye
13 saat kullanımda 3 saat ekran süresi bugünkü kullanımımda. Eh klasik Note 3 :D
Bakalım az sonra MIUI'yi deneyeceğim. 22 saatlik kullanımda 7 saat ekran vermiş. Göreceğiz. :eller:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
MIUI ?

Üst Alt