Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Şimdi dikkat ettimde rusya sürümünde muzik özelliştirmelerini baya arttirmış samsung

muratcan1999

muratcan1999

Üye
Eee bana gelmedi güncelleme [emoji17]

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefonun kendi video oynatıcısında ekrana iki defa seri tıkladığınızda video duraklıyor,tekrardan seri tıkladığınızda ise oynatmaya devam ediyor. Çok hoşuma gitti :)

yaren_70

Üye
S.a arkadaşlar bende 9005 modelini suudi arabistandan aldım. 4.4.2 yüklü.nerenin üretimi olduğunu nasıl öğrenebilirim? Birde video çekimini 4k ile yaptığımda 5dk. Çekme süresi veriyor bunu süresiz yapma imkanım varmı? Bir soru daha.bu modellerde 4k çekiyor peki 4k videoları oynatabilirmi?

Türe

Türe

Üye
S.a arkadaşlar bende 9005 modelini suudi arabistandan aldım. 4.4.2 yüklü.nerenin üretimi olduğunu nasıl öğrenebilirim? Birde video çekimini 4k ile yaptığımda 5dk. Çekme süresi veriyor bunu süresiz yapma imkanım varmı? Bir soru daha.bu modellerde 4k çekiyor peki 4k videoları oynatabilirmi?

Bir soruna cevap vereyim. Süreyi SD kart ile artırabilirsin.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Mc5 deneyen var mı?

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye

Daha mc4 ü bitirmedim sırf merak ettiğimden indiriyom :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Androidten sıkılmaya başladım.Acaba telefonu satıp laptop mu alsak bi tane
Telefon şart ya ama satıp 888 tl ye note 3 yakın özellikte gmd 2 çıkmış onu alırsın geri kalanını pc ye az 1 2 milyar daha eklersen iyi bir sonuç çıkar. :oke:

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Telefon şart ya ama satıp 888 tl ye note 3 yakın özellikte gmd 2 çıkmış onu alırsın geri kalanını pc ye az 1 2 milyar daha eklersen iyi bir sonuç çıkar. :oke:

Satacam ama bizimkiler izin vermiyor.
Eğer kullanmıcaksan bana ver ben kullanırım dyor babam :D

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Gta san ile amazing spider man oyunlarını kur mutlaka tele
Şimdi bende markete makıyorum 1 gb üstü ne kadar oyun varsa hepsini indirecem

• Beğen
Tepkiler: B.A.R.O.N

Üst Alt