teknolojibaronu
Üye
Ne kusuru2.0 mış k.bkma hocam bende değil sandım
Demek sende yüklü son güncelleme.Ne kusuru2.0 mış k.bkma hocam bende değil sandım
Demek sende yüklü son güncelleme.S.a arkadaşlar bende 9005 modelini suudi arabistandan aldım. 4.4.2 yüklü.nerenin üretimi olduğunu nasıl öğrenebilirim? Birde video çekimini 4k ile yaptığımda 5dk. Çekme süresi veriyor bunu süresiz yapma imkanım varmı? Bir soru daha.bu modellerde 4k çekiyor peki 4k videoları oynatabilirmi?

Mc5 deneyen var mı?
Aynen torrent en iyisi %85 oldu benim heyecanla bekleyişteyim.Torrentten indiriyom deneyince söylerim
Aynen torrent en iyisi %85 oldu benim heyecanla bekleyişteyim.
Evet.Telefondan mı indiriyon
İndir gerek kalmadı benim için fark etmiyor telefon pc gibiBen laptoptan indiriyom ora daha hızlı imkan varsa sende öle yap.laptopta hiź 900 kb ta kadar çıkıyor

İndir gerek kalmadı benim için fark etmiyor telefon pc gibi![]()
Telefon şart ya ama satıp 888 tl ye note 3 yakın özellikte gmd 2 çıkmış onu alırsın geri kalanını pc ye az 1 2 milyar daha eklersen iyi bir sonuç çıkar.Androidten sıkılmaya başladım.Acaba telefonu satıp laptop mu alsak bi tane

Telefon şart ya ama satıp 888 tl ye note 3 yakın özellikte gmd 2 çıkmış onu alırsın geri kalanını pc ye az 1 2 milyar daha eklersen iyi bir sonuç çıkar.![]()

Gta san ile amazing spider man oyunlarını kur mutlaka tele
Şimdi bende markete bakıyorum 1 gb üstü ne kadar oyun varsa hepsini indirecem