Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Yorumun icin tesekkurler belli olmaz alacağım zaman forumda kony acarim zaten 5s s5 ve note3 arasinda kararsizim
5S dengeyi baya bozuyor phablet ile 4 inch li bir cihazı karşılaştırmak için nasıl bir telefon istediğini tekrardan karar vermen lazım.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Siz olsanız hangi rengi alırdınız?

omursevim

omursevim

Üye
Arkadaşlar note3de ekran yanında bulunan metal çerçeve ekran değişmeden değiştirilebiliyormu bilginiz varmı

deadhmachine

deadhmachine

Üye
5S dengeyi baya bozuyor phablet ile 4 inch li bir cihazı karşılaştırmak için nasıl bir telefon istediğini tekrardan karar vermen lazım.
Stabilite istiyorum acikcasi android ve samsung korkututugu icin 5s var aklimda birazcık ve agir oyunlari oynamayı severim

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Kac sene daha götürür beni ortalama
Eski modellerden yola çıkarsak mesela NOTE 2 2012 de çıktı şuan güncel belki seneye desteği bitebilir NOTE 3 te ailesindeki modeller gibi tahminimce 3 yıl stock rom +2 yılda romlarla götürür.

deadhmachine

deadhmachine

Üye
Eski modellerden yola çıkarsak mesela NOTE 2 2012 de çıktı şuan güncel belki seneye desteği bitebilir NOTE 3 te ailesindeki modeller gibi tahminimce 3 yıl stock rom +2 yılda romlarla götürür.
Alacagim peki s5 deki gibi 8 cegirdeginde sürekli çalışması icin guncelleme gelirmi sizce

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Alacagim peki s5 deki gibi 8 cegirdeginde sürekli çalışması icin guncelleme gelirmi sizce
Belli olmaz fakat ben pek ümitli değilim.1gb ram avantajı S5 le arasındaki farkı kapatabilir. Bekliyeceğiz :).Bilirsin android te ram herşeydir.Birde bize (note 3) S5 arayüzü güncelleme ile ekledimk perfonmansını etki eder diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: deadhmachine
deadhmachine

deadhmachine

Üye
Belli olmaz fakat ben pek ümitli değilim.1gb ram avantajı S5 le arasındaki farkı kapatabilir. Bekliyeceğiz :).Bilirsin android te ram herşeydir.Birde bize (note 3) S5 arayüzü güncelleme ile ekledimk perfonmansını etki eder diye düşünüyorum.
Eger o guncelleme gelirse telefon uçar zaten bir yerden para gelecek gelene kadar note4 cikmazsa karar kıldım alıcam :)

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
  • Beğen
Tepkiler: deadhmachine
Jelly Beanci

Jelly Beanci

Üye
Arkadaşlar note3de ekran yanında bulunan metal çerçeve ekran değişmeden değiştirilebiliyormu bilginiz varmı
Tam yanları evet ama tam ekranla birleştiği yer ekrana sabit istersen youtube dan falan note 3 disassembly yaz ve sökerken neresi çıkıyor görürsün

• Beğen
Tepkiler: omursevim
kiko60

kiko60

Üye
Rus rom Kurulunca telefon güncelleme alır mı ?

azsxd

azsxd

Üye
Snapdragondan iyidir

Üst Alt