Orijinalden ne farkı var?Tr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim.
Bn N900 Rusya için dedim sammobiledan güncellemelere bakabilirsin.Bendede 9005 Rusya yüklü ama gözükmüyor![]()
Daha hızlı , S5 teması var , Multiwindow ve Pen Window u her uygulama için kullanabiliyorum , daha fazla Kişiselleştirme varOrijinalden ne farkı var?

Temaları ve Kişiselleştirme ayarları güzel ama telefon bir süre sonra fazla sapıttı o yüzden değiştirdim.Türe lidroid rom nasıldı ? benim s4e kurmayı düşünüyorumda ? @Türe
Ben 1 aydır stock + root oh mis hiç sıkıntı yok note3 e yapılan romlar fıs geliyor.
Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedenseTr Rom v9 kurulu , tavsiye ederim.
Ilk başta ben de uzaktım. Sonra denemek istedim , iyi ki geçmişim gerçekten çok hızlı.Her ne kadar Türk geliştirici romu olsa da o rom benim ilgimi pek çekmedi nedense
Herzaman değilKandiliniz Mubarek Olsun. Herşeyin orjinali iyidir herzaman..![]()

Öyle öyle..Herzaman değil![]()
Kullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su anÖyle öyle..![]()

Tr rom V10 gerçekten başarılı olmuş ama benim hala ilgimi çekmiyo nedenseKullanmadigin icin Tr Romunu bisey diyemem su an![]()
ben yarin 18 gibi denerim sizdende haberler bekloyorum