KayraBey
Üye
Lidroid nedir?Ben lidroid kurdum. Kişiselleştirme adına çok güzel. Batarya süresi de fena değil.
30 saati tamamen 3g açık ve 5 6 saat ekranla geçiriyorum yetiyor.
Lidroid nedir?Ben lidroid kurdum. Kişiselleştirme adına çok güzel. Batarya süresi de fena değil.
30 saati tamamen 3g açık ve 5 6 saat ekranla geçiriyorum yetiyor.
N9000Q için yapılmış bi custom rom hocamLidroid nedir?
Çok büyük değil bizim note 3 için: ama asıl istenen TOUCHWİZ MAGAZİNE

S5 ile yeni gelen TOUCHWİZ arayüzüNe bu
Ben bilmiyom![]()
İsmi magazine demek ben pek beğenmiyom arayüzü bu daha iyi yalnız biraz daha efekt gelsin yeterS5 ile yeni gelen TOUCHWİZ arayüzü
efek gelince bu antisamsungculara malzeme çıkıyor TW magazine güzelİsmi magazine demek ben pek beğenmiyom arayüzü bu daha iyi yalnız biraz daha efekt gelsin yeter

Magazinenin efektleri güzel onlar gelse yeterefek gelince bu antisamsungculara malzeme çıkıyor TW magazine güzel![]()

Ben kontrol ettim hala yok o gelen güncelle me.
TR Sergen neyle ilgili idi güncelle me eyvallah![]()
arkadaş n9005 kullanıyor ve farklı bi ülkenin sürümü. bu güncelleme sadece n9005de görünür zannedersemAynen bendede yok öyle bir güncelleme
rusya stock 4.4.2 n900 kur onda varBen kontrol ettim hala yok o gelen güncelle me.
TR Sergen neyle ilgili idi güncelle me eyvallah![]()
Hayır n900 e de geldi ama n900q sürümüne gelmedi sanrsamarkadaş n9005 kullanıyor ve farklı bi ülkenin sürümü. bu güncelleme sadece n9005de görünür zannedersem
Hayır n900 e de geldi ama n900q sürümüne gelmedi sanrsam

pil performansıoda olabilir tam bilemiyorum. ama 27mblik bi güncellemeden ne beklenirki![]()

pil performansı![]()