Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

silentattack

silentattack

Üye
şu anki en süper rom tüm temaları içeriyor bende indiriyorum şimdi çok heyecenlıyım :bud:

n900 cihazı ruslarada verilmese romsuz geçincez :D
Denemediğim rom yok orda hiçbiri istediğim gibi değil. VN güzeldi ama onun da bildirim barının sapındaki kısayollar kaldırılmıyo

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
bende n9005 var
hep çok rom var diyorsunuz hangi site bu ben bulamıyorum ayrıca stock+rom ne dmk bu konularda yeniyim :)
telim orjinal rus romu bu arada memnunum.
Root atınca özgürlük geliyor diyorsunuz ben rahatım telefonda ne gibi özellikler geliyor ki root la ?

Türe

Türe

Üye
Xda yı bir gez.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bende n9005 var
hep çok rom var diyorsunuz hangi site bu ben bulamıyorum ayrıca stock+rom ne dmk bu konularda yeniyim :)
telim orjinal rus romu bu arada memnunum.
Root atınca özgürlük geliyor diyorsunuz ben rahatım telefonda ne gibi özellikler geliyor ki root la ?
romları buradan takip edebilirsin:
stock rom samsung tarafından verilen hiçbir değişikliğe uğramamış android yani telefonu ilk aldığındaki hali diyebiliriz.
root atarsan arayüzde değişiklikler yapabilirsin ikili pencere özelliğne her türlü programı ekleyebilirsin.işlemci frekansını ayarlayabilirsin.
vs vs....VN ROM u direk kuruyormuyuz wipe yapmaya falan gerek var mı @Türe

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
Telefondan root atılıyormuş diye duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
VN ROM çokta güzel değilmiş :D her yer mavi

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
Telefondan root atılıyormuş diye duydum ama nasıl yapacağımı bilmiyorum yardımcı olur musunuz
programı kur ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklama aç sonra bu programı pc ye kur o kendisi işi halledecektir en kolay root işlemi budur

Tr_SERGEN

Tr_SERGEN

Üye
programı kur ayarlar>geliştirici seçenekleri>usb hata ayıklama aç sonra bu programı pc ye kur o kendisi işi halledecektir en kolay root işlemi budur

bilgisayar yok işte sorun burda kendim telefonda yapmak istiyom nette okumuştum hafıza jartına atıyorduk recover modunda mı ne seçiyoz hiç anlamıyom
Siz nasıl yapıldığını biliyor musunuz

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
bilgisayar yok işte sorun burda kendim telefonda yapmak istiyom nette okumuştum hafıza jartına atıyorduk recover modunda mı ne seçiyoz hiç anlamıyom
onunda bir çaresine bakarız :)

• Beğen
Tepkiler: Tr_SERGEN
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
şuan cwm bir tek pc den yapılabiliniyor. Şuan için pc zaruri.

bessa27

bessa27

Üye
Devlet su işleri,bırakın bu işleri.. Demiş adam :D

silentattack

silentattack

Üye
@Türe hocam sen bilirsin resimdeki işaretlediğim kısayolları nasıl kaldırcaz vn romda ?

Türe

Türe

Üye
@Türe hocam sen bilirsin resimdeki işaretlediğim kısayolları nasıl kaldırcaz vn romda ?
Bende üst taraftaki butonlar altta , alt taraftakiler yok yani uygulamalar.

Yanılmıyorsam o butonlar kaldirilamiyordu.

silentattack

silentattack

Üye
Bende üst taraftaki butonlar altta , alt taraftakiler yok yani uygulamalar.

Yanılmıyorsam o butonlar kaldirilamiyordu.
başka bi bildirim paneli flaşladım cwm den bu sefer de systemui hata verdi :s

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
başka bi bildirim paneli flaşladım cwm den bu sefer de systemui hata verdi :s
Aynı bildirim panelini Build.prop programını aç product name ve product device yazan yerin karşılığındakini sil SM-G900 Yaz hepsi gider

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye

şunu bir dene

Üst Alt