Biliyorum gördüm ama artık sıkıldım.

yoo çok güzel romlar var n900 eroot yapmaktan ziyade cihazın N9005 ise çok güzel s5 romları var. yok değilse root için sayacı artırmaya gerek yok bence![]()
arkadaş 4.3 e dönmek istiyor.root yapmaktan ziyade cihazın N9005 ise çok güzel s5 romları var. yok değilse root için sayacı artırmaya gerek yok bence![]()
kullanmadan yazıyorsun
uğramak kullanmak anlamına gelmiyor.kullanmasam bile haftada 2 kere N900 Android Development kısmına uğruyorum![]()
4.4.2 de şuan telefon4.3 te bendede sendeki gibiydi DU SPEED BOOSTER kullanmanı tavsiye ederim.
Hocam hatırladığım kadarıyla sen n9000Q kullanıyordun sanırım eğer rootlarsan halaszk kernelini kurmanı tavsiye ederim çok iyi süreler veriyor. Ayrıca halaszk adlı geliştirici Touch recovery i n900 e portladı. Cihaz süper bi yapıya sahip oldu diyebilirim.Biliyorum gördüm ama artık sıkıldım.
Android'de ram temizliği yapan programlar batarya tüketmekten başka hiç bişey yapmazlar. Buna pil koruyucu programlar da dahil. Android'in mantığı zaten ram kullanımıdır. Ne kadar çok kullanırsa uygulamaları o kadar hızlı açar. Ama sizin ram kullanım değeri biraz anormal. 4.4.2 ye geçiş yaptıktan sonra wipe yapmadıysanız ondan kaynaklanıyo olabilir. Wipe yapıp tekrar gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.4.4.2 de şuan telefon
Hocam 4.4.2 ye gectigimde wipe attım şimdide 1.60 larda ramHocam hatırladığım kadarıyla sen n9000Q kullanıyordun sanırım eğer rootlarsan halaszk kernelini kurmanı tavsiye ederim çok iyi süreler veriyor. Ayrıca halaszk adlı geliştirici Touch recovery i n900 e portladı. Cihaz süper bi yapıya sahip oldu diyebilirim.
Android'de ram temizliği yapan programlar batarya tüketmekten başka hiç bişey yapmazlar. Buna pil koruyucu programlar da dahil. Android'in mantığı zaten ram kullanımıdır. Ne kadar çok kullanırsa uygulamaları o kadar hızlı açar. Ama sizin ram kullanım değeri biraz anormal. 4.4.2 ye geçiş yaptıktan sonra wipe yapmadıysanız ondan kaynaklanıyo olabilir. Wipe yapıp tekrar gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.
Normal değerler takma kafanaHocam 4.4.2 ye gectigimde wipe attım şimdide 1.60 larda ram
Hayırlı olsun hocam inşallah pişman olmazsın. Bana sorarsan doğru tercihRootladım.
Yardımcı olabileceğim bişey olursa haber verebilirsinValla beklediğim hataydı. Türkiye deki servisler her işi doğru yapmadığı gibi bu sayaç işini de sallamıyorlar. (bazilari haric) Greenify yükledim aksam son duzeltmeleri yapicam insallah. Xposed'dan da modifiye ettim mis gibi oldu.

