Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Biliyorum gördüm ama artık sıkıldım.

Senyor Keş

Senyor Keş

Üye
teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
kullanmadan yazıyorsun

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
sen S4 romlariyla bir tutma note 3 romlarini ;)

Türe

Türe

Üye
N9000 e adam gibi 2 tane rom var. Onlar da ne kadar iyi tartışılır. Root yapıp modifiye etmek daha mantıklı.

teknolojibaronu

teknolojibaronu

Üye
konular açıldı rom atmak isteyen bakabilir

silentattack

silentattack

Üye
Biliyorum gördüm ama artık sıkıldım.
Hocam hatırladığım kadarıyla sen n9000Q kullanıyordun sanırım eğer rootlarsan halaszk kernelini kurmanı tavsiye ederim çok iyi süreler veriyor. Ayrıca halaszk adlı geliştirici Touch recovery i n900 e portladı. Cihaz süper bi yapıya sahip oldu diyebilirim.
4.4.2 de şuan telefon
Android'de ram temizliği yapan programlar batarya tüketmekten başka hiç bişey yapmazlar. Buna pil koruyucu programlar da dahil. Android'in mantığı zaten ram kullanımıdır. Ne kadar çok kullanırsa uygulamaları o kadar hızlı açar. Ama sizin ram kullanım değeri biraz anormal. 4.4.2 ye geçiş yaptıktan sonra wipe yapmadıysanız ondan kaynaklanıyo olabilir. Wipe yapıp tekrar gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.

• Beğen
Tepkiler: Türe
Türe

Türe

Üye
Tamam rootlarsam aklimda bulunsun tesekkur ettim.

• Beğen
Tepkiler: silentattack
kiko60

kiko60

Üye
Hocam hatırladığım kadarıyla sen n9000Q kullanıyordun sanırım eğer rootlarsan halaszk kernelini kurmanı tavsiye ederim çok iyi süreler veriyor. Ayrıca halaszk adlı geliştirici Touch recovery i n900 e portladı. Cihaz süper bi yapıya sahip oldu diyebilirim.
Android'de ram temizliği yapan programlar batarya tüketmekten başka hiç bişey yapmazlar. Buna pil koruyucu programlar da dahil. Android'in mantığı zaten ram kullanımıdır. Ne kadar çok kullanırsa uygulamaları o kadar hızlı açar. Ama sizin ram kullanım değeri biraz anormal. 4.4.2 ye geçiş yaptıktan sonra wipe yapmadıysanız ondan kaynaklanıyo olabilir. Wipe yapıp tekrar gözlemlemenizi tavsiye ediyorum.
Hocam 4.4.2 ye gectigimde wipe attım şimdide 1.60 larda ram

Son düzenleme:
Türe

Türe

Üye
Rootladım.

Türe

Türe

Üye
Valla beklediğim hataydı. Türkiye deki servisler her işi doğru yapmadığı gibi bu sayaç işini de sallamıyorlar. (bazilari haric) Greenify yükledim aksam son duzeltmeleri yapicam insallah. Xposed'dan da modifiye ettim mis gibi oldu.

silentattack

silentattack

Üye
Valla beklediğim hataydı. Türkiye deki servisler her işi doğru yapmadığı gibi bu sayaç işini de sallamıyorlar. (bazilari haric) Greenify yükledim aksam son duzeltmeleri yapicam insallah. Xposed'dan da modifiye ettim mis gibi oldu.
Yardımcı olabileceğim bişey olursa haber verebilirsin :)

Üst Alt