Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Hangi konuda fabrika ayaklarına dönme gereksimi duydun arkadaşım? Fabrika ayarı derken wipe (ful format) yapmayimi kast ettin yoksa ayarlardan mı fabrika ayarlarına döndün?
Her türlü düzeltim yoluna başvurdum hata alınca ( vipe cache-defalarca yeniden başlatma vb ) Ama fb ayarlarına dönmekten kurtulamadım bi türlü. Cihazı maximum derecede kişiselleştiriyorum,ama hepsi boşa gidiyo emeklerin factory reset yapınca. Note 3 e dair demiyorum hepsi..

omursevim

omursevim

Üye
Her türlü düzeltim yoluna başvurdum hata alınca ( vipe cache-defalarca yeniden başlatma vb ) Ama fb ayarlarına dönmekten kurtulamadım bi türlü. Cihazı maximum derecede kişiselleştiriyorum,ama hepsi boşa gidiyo emeklerin factory reset yapınca. Note 3 e dair demiyorum hepsi..
Cihaz'ın ayarlarını geri yükleyebiliyorsun telefonun hesabını açtı isen eğer..Formattan sonra......

yşm

yşm

Üye
Arkadaşlar bişey soracaktım iphone da olduğu gibi saate basınca sayfa başına hızlıca çıkma gibi bir şey var mı bunda da ?

forward_murat

forward_murat

Üye
S.a arkadaşlar müsadenizle bir şey sormak istiyorum dün birtane note 3 hediye geldi telefonu açtım bikaç güncellme istedi onları yaptım birsüre sonra taaaki şu dakiya kadar teledon kendi kendini (belli aralıklarla)resetlemeye başladı fabrika ayalarına geri dönsemde çözülmedi yardımcı olabilirmisinin.
Recovry modda wipe data wipe cache yapsam düzelirmi? (internetten bulduğum bir kaynak) şimdiden teşekkürrler.

Son düzenleme:
tomy1925

tomy1925

Üye
S.a arkadaşlar müsadenizle bir şey sormak istiyorum dün birtane note 3 hediye geldi telefonu açtım bikaç güncellme istedi onları yaptım birsüre sonra taaaki şu dakiya kadar teledon kendi kendini (belli aralıklarla)resetlemeye başladı fabrika ayalarına geri dönsemde çözülmedi yardımcı olabilirmisinin.
Recovry modda wipe data wipe cache yapsam düzelirmi? (internetten bulduğum bir kaynak) şimdiden teşekkürrler.
Arkadaşım recovery modda wipe data ve cache yap düzelmesi lazım. Düzelmezse şayet yeniden odinle güncel romunu yükle bu arada yedeklerini almayı unutma ve önemli bi durum daha cihazın note 3 9005 mi yoksa 9000Q mu? Ona göre uygun stock yazılımı indirip flasla

forward_murat

forward_murat

Üye
tomy 1925 :
Note 9000Q hocam Peki tekrar odinleyince ksin düzelirmi hocam?
Recovery modda wipe data ve cache yaptım düzelmedi.
Birde bu odin olayını videolu anlatımı olan bir li,nk biliyrmusun yardımcı olabilirmsi..
baştan sona nasıl yapmama gerek.:(

Son düzenleme:
mertcan01

mertcan01

Üye
Is not penceresini actigimizda acilan not defterini saga sola kaydiramiyormuyuz ?

tomy1925

tomy1925

Üye
tomy 1925 :
Note 9000Q hocam Peki tekrar odinleyince ksin düzelirmi hocam?
Recovery modda wipe data ve cache yaptım düzelmedi.
Birde bu odin olayını videolu anlatımı olan bir li,nk biliyrmusun yardımcı olabilirmsi..
baştan sona nasıl yapmama gerek.:(
Kardeşim wipeleri yapınca düzelmiyorsa eyer sammobile de türkiye için guncel olan romu indir odinden flashla eyer cihazında yazılımla ilgili bir sıkıntı ise keSin Düzelir . Ama sorun donanım sal ise servise göndermeniz icap etcek

forward_murat

forward_murat

Üye
Kardeşim wipeleri yapınca düzelmiyorsa eyer sammobile de türkiye için guncel olan romu indir odinden flashla eyer cihazında yazılımla ilgili bir sıkıntı ise keSin Düzelir . Ama sorun donanım sal ise servise göndermeniz icap etcek

Sağol kardeş bu akş denicem inş düzelir.

tomy1925

tomy1925

Üye
Düzelirse burda paylaşırsan seviniriz:10numara: umarım sorunun yazılımsal dır

forward_murat

forward_murat

Üye
Düzelirse burda paylaşırsan seviniriz:10numara: umarım sorunun yazılımsal dır
Valla hocem dünden beri kapanıp kapnıp duyor telefonu satan adamın yana bile gittim çözemedi sanırım birazdan room yüklicem ama garantiyi bozarmı die tereddutdeyim. :(

tomy1925

tomy1925

Üye
Valla hocem dünden beri kapanıp kapnıp duyor telefonu satan adamın yana bile gittim çözemedi sanırım birazdan room yüklicem ama garantiyi bozarmı die tereddutdeyim. :(
Orjinal stock rom flaslarsan bozulmaz.bildiğim kadarıyla başka ülkenin romunu atarsan sayaç aktif oluyor.ve root, kennel, coustom romlar garanti dışı olmasına sebep olur.bunun dışında odinle stock yani offical rom flaslarsan garanti de bi sıkıntı olmaz

Türe

Türe

Üye
Orjinal stock rom flaslarsan bozulmaz.bildiğim kadarıyla başka ülkenin romunu atarsan sayaç aktif oluyor.ve root, kennel, coustom romlar garanti dışı olmasına sebep olur.bunun dışında odinle stock yani offical rom flaslarsan garanti de bi sıkıntı olmaz

Malesef knox yüzünden orijinal rom bile kursaniz (odinden) garanti dışı kalıyor.

forward_murat

forward_murat

Üye
Arakdaşlar tel yenı olduğu için samsung yetkili sevsine göndericem en son çare olmazssa odinle room yüklicem..bakalım samsung ne yapacak.4 günlük tel inde böyle yapması çok saçma arkaş ya :( deli oldummm..inş düzelir.

tomy1925

tomy1925

Üye
Malesef knox yüzünden orijinal rom bile kursaniz (odinden) garanti dışı kalıyor.
Nasıl yani mevcut türkiye stock romunu sammobile den indirip aynı yazılımı üzerine flaslhasak sayaç artar mu diyosun yani:cnfsd:

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
Arkadaşlar ben sm-n900 kullanıcısıyım ve bu modele cm 11 veya kitkat bulamadım... adamlar romları sadece n9005 için yapıyolar yaa... bi bilen varsa özelden link atsön gari he

Türe

Türe

Üye
Arkadaşlar ben sm-n900 kullanıcısıyım ve bu modele cm 11 veya kitkat bulamadım... adamlar romları sadece n9005 için yapıyolar yaa... bi bilen varsa özelden link atsön gari he
Malesef. Xda da bizim cihazlar için yalnızca tek sayfa rom desteği var. Onlarda ne kadar sağlıklı emin değilim.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
evet gördüm ... bu ay 4.4 gelcek inşallah

Türe

Türe

Üye
Telefonu rootlayan var mı ? Ya da custom rom kuran ?

Üst Alt