Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

bessa27

bessa27

Üye
Arkadaşım note 3 nova 3 oyunu için uyumlu değil nova 3 note 3 e kurdum oyuna girir giremez atiyor aynı oyunu s4 de attigim da ise sorun yok oyunu oynuyorum umarım en yakın zamanda note 3 le uyumlu olur oyunlar
Hacı aabi ben Modern Kombat 4 ten bahsetmiştim.. :) Gene de verdiğin bilgi için saol

tomy1925

tomy1925

Üye
Hacı aabi ben Modern Kombat 4 ten bahsetmiştim.. :) Gene de verdiğin bilgi için saol
Doğru bende sana ilk ondan bahsetmiştim yani modern kombat 4 dü note 3 de çalıştıramadım.ama s4 de denemedim.kafama takıldı nova 3 yükledim apk yi kurup data yı rar dan çıkarıp android obb klasörüne yükledim sonuç basarız oldu oyuna girmeden atti interneti kapatıp açtım olmadı hatta dili ingilizce yaptım hiç bi şekilde başaramadım.aynı oyunu s4 de atıp denedim tek seferde oldu:hmmm

omursevim

omursevim

Üye
Telefonu rootlayan arkadaşım varmı hiç varsa eğer playstor dan sprit fm apk sını yükleyip deneyebilirmi çalışıyormu diye bu telefonda radyo donanım ı olduğunu duydum.

tomy1925

tomy1925

Üye
Telefonu rootlayan arkadaşım varmı hiç varsa eğer playstor dan sprit fm apk sını yükleyip deneyebilirmi çalışıyormu diye bu telefonda radyo donanım ı olduğunu duydum.
Evet şimdi bende merak etmedim deyil telini rootlayan varmı? Ben kıyamadım halen root lamaya ama aklımdan da geçmiyor deyil:D

Türe

Türe

Üye
Nette garantiyi bozmadan rootlamanın yolunu bulmuştum.

Medyaları görüntülemek için kayıt olmalısınız

• Beğen
Tepkiler: omursevim
silentattack

silentattack

Üye
mertcan01

mertcan01

Üye
arkadaşlar merhaba.. sadece yorum almak istiyorum amacım tartısma konusu degil benı yanlıs anlamayın.
note 3 ünüzden memnun musunuz ? ben note 2 kullanıyordum. 2 hafta once note 3 aldım. 2 haftadır kullanıyorum. ama note 2 den note 3 e gectigim için midir bilmem ama cokta cazip gelmedi bana note 3. hala bir eksiklik varmış gibi. cok stabil gelmedi bana. donemsel program gecişlerinde ve acılışlarında kasmalar yasanıyor. note 2 deki note bölümü bence daha kullanışlıydı... tabikide daha görsellik katılmış durumda ama bence note 2 daha kullanışlıydı.sizce nasıl ? yada benım kesfedemedigim farklı özellikler yada note 3 u cazip kıldıracak neler var ? sonucta tabikide arasına farklar mevcut. sensör farkları göz önünde. ama ram kullanımı stabillik yönünde bakarsanız bence note 2 daha gecerli düşünüyorum. evet direk note 3 e gecince cok büyük farklılıklar göz onunde ama note 2 den note 3 e gecmek biraz anlamsız geldi bence. herkese saygılarımı sunuyorum

bessa27

bessa27

Üye
arkadaşlar merhaba.. sadece yorum almak istiyorum amacım tartısma konusu degil benı yanlıs anlamayın.
note 3 ünüzden memnun musunuz ? ben note 2 kullanıyordum. 2 hafta once note 3 aldım. 2 haftadır kullanıyorum. ama note 2 den note 3 e gectigim için midir bilmem ama cokta cazip gelmedi bana note 3. hala bir eksiklik varmış gibi. cok stabil gelmedi bana. donemsel program gecişlerinde ve acılışlarında kasmalar yasanıyor. note 2 deki note bölümü bence daha kullanışlıydı... tabikide daha görsellik katılmış durumda ama bence note 2 daha kullanışlıydı.sizce nasıl ? yada benım kesfedemedigim farklı özellikler yada note 3 u cazip kıldıracak neler var ? sonucta tabikide arasına farklar mevcut. sensör farkları göz önünde. ama ram kullanımı stabillik yönünde bakarsanız bence note 2 daha gecerli düşünüyorum. evet direk note 3 e gecince cok büyük farklılıklar göz onunde ama note 2 den note 3 e gecmek biraz anlamsız geldi bence. herkese saygılarımı sunuyorum
Ne diyon sen yeaa..

mertcan01

mertcan01

Üye
Ne diyon sen yeaa..

Daha usluplu davranabilirsin. Bu forum bilgi alisverisi yapilacak bir yer. kendi yorumumu yazdim ve bilgiye acik bıraktım. Boyle bir tepkiyi çocukluk diye adlandiririm ben. Varsa yorumun yada paylasacagin bilgi paylasabilirsin. Gerisi fuzuli

• Beğen
Tepkiler: silentattack
silentattack

silentattack

Üye
Denemedim ama özel bişey değildir sanırım
Videoyu izledim ve tahminlerimde yanılmıyorsam bu snapdragon işlemcili note 3 lerde geçerli diğerlerini de root eder ama sayaç artar diye düşünüyorum

bessa27

bessa27

Üye
Traingle away olduktan sonra sayaç mayaç hikaye yeaa..

mertcan01

mertcan01

Üye
Neden note 3 bu kadar fazla ram kullaniyor ? 1.80 in altina dusmuyor. Ayrica bazi programda kasilmalar yasiyorum. Sizde de var mi bu sorun

silentattack

silentattack

Üye

işte olunca şarj süresi :cool:

bessa27

bessa27

Üye
Slm arkadaşlar yeniden.. Anroid terk artık bıktırdı beni sonunda kaç defa fabrika ayarına dönmek zorunda bıraktı beni o ney yaw..

tomy1925

tomy1925

Üye
Slm arkadaşlar yeniden.. Anroid terk artık bıktırdı beni sonunda kaç defa fabrika ayarına dönmek zorunda bıraktı beni o ney yaw..
Hangi konuda fabrika ayaklarına dönme gereksimi duydun arkadaşım? Fabrika ayarı derken wipe (ful format) yapmayimi kast ettin yoksa ayarlardan mı fabrika ayarlarına döndün?

Üst Alt