Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Sponsorlu Bağlantılar

Türe

Türe

Üye
Lte olsaydı satılırdı yani. Türkiye’de lte li başka markalar satılıyor. Lte yoksa yok. Diğer özellikleri olsa fenamı olurdu.güzel cihaz ama 9005 daha güzel.
2 li model olmasa satilirdi bu da samsung un tercihi.

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
mcJaws benide ekle

Jetaimee

Üye
Beyaz note3

nikenroll.kz

nikenroll.kz

Üye
benimkide

ardakan12

ardakan12

Üye
Benide ekleyin :-)

tomy1925

tomy1925

Üye
Arkadaşlar bu arada yeni aldığım note 3 ümle aranizdayim benide eklerseniz sevinirim.iyi forumlar.

bessa27

bessa27

Üye
Framaroot yalan oldu heral bu canavar icin :confused:

Türe

Türe

Üye
Şu ısınma sorunu çözülse artık.

bessa27

bessa27

Üye
Yeni gelen dostlara selam olsun..

• Beğen
Tepkiler: tomy1925
tomy1925

tomy1925

Üye
Teşekürler Dostlar:)

Türe

Türe

Üye
Isınma sorununu çok şükür çözdüm. Yabancı kaynakları tararken sorunun sd kartta olduğunu yazanlar olmuş. Sd kartı çıkartıp 6-7 dk. Youtube'dan video açıp bıraktım. Baktığımda 1-2 derece artmış sıcaklık , elde hissedilmiyor yani. (Sd kart varken 1 2 dk izlesem bile cayır cayır oluyordu.) Bu tip sıkıntısı olan varsa sd kartı çıkartıp bir deneme yapsın.

ysatxE

ysatxE

Üye
Samsung Note 3 Beyaz :))

silentattack

silentattack

Üye
Isınma sorununu çok şükür çözdüm. Yabancı kaynakları tararken sorunun sd kartta olduğunu yazanlar olmuş. Sd kartı çıkartıp 6-7 dk. Youtube'dan video açıp bıraktım. Baktığımda 1-2 derece artmış sıcaklık , elde hissedilmiyor yani. (Sd kart varken 1 2 dk izlesem bile cayır cayır oluyordu.) Bu tip sıkıntısı olan varsa sd kartı çıkartıp bir deneme yapsın.
Bende hiç sıkıntı olmadı class 10 8 gb hafıza kartı var saatlerce Asphalt 8 oynadım bana misin demedi

omursevim

omursevim

Üye
Telefonumu özledim 10 gün değişime vereli
Daha haber alamadım.

penah0

Üye
arkaşlar sorum note 3 kullanıcılarınadır,note 3 de hani vardır ya diger android ceplerindeki gibi sd karta taşı olayı,şimdi varmıdır şu note 3 lerde ?

mustipa

mustipa

Üye
Evet var sd karta taşı

penah0

Üye
çok sagol normalde 3g açık biraz internet youtube,oyun falan ne kadar gidiyor sarjı?

tomy1925

tomy1925

Üye
s4 de oranla şarzı iyi 3.4 saat nette takılıyorum ortalama 30 dakika kadar görüşme bi 30 dakika kadar whatsaap kullanıyorum günü çıkarıyor rahatlıkla:spr

uluturk40

Üye
merhaba arkadaşlar benide ekleyin saygılar note 3 beyaz

Üst Alt