Türe
Üye
2 li model olmasa satilirdi bu da samsung un tercihi.Lte olsaydı satılırdı yani. Türkiye’de lte li başka markalar satılıyor. Lte yoksa yok. Diğer özellikleri olsa fenamı olurdu.güzel cihaz ama 9005 daha güzel.
2 li model olmasa satilirdi bu da samsung un tercihi.Lte olsaydı satılırdı yani. Türkiye’de lte li başka markalar satılıyor. Lte yoksa yok. Diğer özellikleri olsa fenamı olurdu.güzel cihaz ama 9005 daha güzel.
Bende hiç sıkıntı olmadı class 10 8 gb hafıza kartı var saatlerce Asphalt 8 oynadım bana misin demediIsınma sorununu çok şükür çözdüm. Yabancı kaynakları tararken sorunun sd kartta olduğunu yazanlar olmuş. Sd kartı çıkartıp 6-7 dk. Youtube'dan video açıp bıraktım. Baktığımda 1-2 derece artmış sıcaklık , elde hissedilmiyor yani. (Sd kart varken 1 2 dk izlesem bile cayır cayır oluyordu.) Bu tip sıkıntısı olan varsa sd kartı çıkartıp bir deneme yapsın.
Evet bazilari yasamamis sd kart oldugu halde.Bende hiç sıkıntı olmadı class 10 8 gb hafıza kartı var saatlerce Asphalt 8 oynadım bana misin demedi