Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

S3 i9305 e android 4.4.4 güncellemesi sammobileda yayınlanmış. S3 Lte kısaca;
2gb ram

Yakında bizede geleceğini umarım.

Tepkiler: iphonedoocu
Bugün youtube samsung mobile note 4 videosunu izlerken note 3 le karşılaştırmıştır hızlı sarj diye birşey note 4 teki cihaz kapalı şarj animasyonu note 3 tede vardı acaba L ile bizede bir kısım note 4 arayüzü gelir mi?

Samsungun gecmis guncelleme politikalarina bakarsak note 4 arayuzunun tadimlik kisimlari gelir,aynisini beklememek lazim bence

Türe

Üye
Aynen oyle,bir kisim,cunku samsung bircok amerikan markasindan daha acimasiz kapitalist bir firma,her politikasi yeni cihaz sattirmak uzere,s3 e yaptiklari bunun kaniti zaten
Bunu yapmasa nasıl satacak o da merak konusu. Arayüzü verip yavaşlatmasındansa , eski arayüzde kaymak gibi kullanmayı tercih ederim.

Tepkiler: kartal2378

xmustx

Üye
s3 için bir sürü rom yaptılar.note 3 içinde yaparlar.nasılsa ram aynı her şekilde kurtarırız

Bizim N9000Q lar yazmıyor ama heralde gelir ((N9005))

Tepkiler: iphonedoocu
Note 2 yi görünce sonumuzun nasıl olduğunu kestirir gibiyim.

Tepkiler: Nextman

xmustx

Üye
dediğim gibi rom akar

Tepkiler: B.A.R.O.N

xmustx

Üye
yumurta dayandı mı yapıyolar.tabi ben hiç room root işine girmedim.sıkıntım hep cihazın donanımı olmuştur yani hava atma amaçlı kullanmadım.note 3 işimi gerçekten görüyo.s3 telefonum varken 4.4 gelmedi ve o süreçten sonra o kadar çok rom yapıldı ki ben bile şaşırdım.Bunlara istinaden bu kadarını söyleyebiliyorum.Açık kaynak kodu olduktan sonra bi şekilde portlanır vs.

Güncelleme bittikten sonra rom işlerinin hızlanması belkide samsungun s3 driverlarını yayınlamasıdır.

@xmustx ben şu tabloyu gördükten sonra samsung u gerçekten adi bir firma olduğunu anladım yani S3 ten sonra note 3 e geçmen ya tasarımı seversin yada yazılımla marka popülerliğin açıkcasi ben bu 2 sebebten aldım ama note 2 gibi sallayıp çöp gibi atılacamızı anlayınca...

xmustx

Üye
note 3 için bunu yapmazlar diye düşünecek olursak samsung ramı bahane edemez.etse bile geliştiricilere note 3 sürücülerini vermesi belki sorumsuzluklarını affettirme adına bi çaba olarak görüleceğinden ben,rom yapılır diye düşünüyorum

O zamana kadar Tizene geçmiş oluruz heralde Samsung genel müdür yard;

"Bütün cihazlarımızı tizene geçireceğiz"

xmustx

Üye
s6 = tizen sonra bye google.bi de yeni bi teknoloji geliştiriyomuş samsung.avuçlarında sensöre dayalı mesaj yazabilme