iphonedoocu
Üye
S serisine bakarsak böyle saçmalıklar var fakat note serisinde şuana kadar hayal kırıklığı olmadı.kardeş bi s3 aldım.5.0 güncellemesini alır diyolardı.bırak 5i 4.4ü bile alamadı.samsung bu belli olmaz
S4 s5 note2 note 3 note 4 alir arkadaslar kesin gibi birsey buS serisine bakarsak böyle saçmalıklar var fakat note serisinde şuana kadar hayal kırıklığı olmadı.
Bence note 2 alamayacak.S4 s5 note2 note 3 note 4 alir arkadaslar kesin gibi birsey bu
Note 2 android L yi alir. Note 3 de seneye birdaha guncelleme alir ve sanirim artik guncelleme kesilir.Bence note 2 alamayacak.
"Bence" dedim.Note 2 android L yi alir. Note 3 de seneye birdaha guncelleme alir ve sanirim artik guncelleme kesilir.
Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak4.4.4 guncellemesi note 3 e eylul ayi icerisinde gelecegi yaziyordu hala gelmedi. Bi bilgisi olan varsa paylaşın arkadaslar.
Neden?samsungun eski cihazlara neden guncelleme vermedigi anlasildi
Bir fotograf atmistim nedeni orda yaziyodu ama admin kaldirmis. Sanirim samsungdan şöyle bir aciklama yapilmisti. " bizim eski cihazlara guncelleme vermememizin sebebi telefonlarin kasmadan kullanici memnuniyetini almamizdir " gibi birsey yaziyodu.Watch On güncellendi ve S5 arayüzüne benzemis note 3 için yeni touchwiz umutlarım yeniden canlandı
Samsung un kafa uçtu gitti sanırım 4.4.4 verene kadar L çıkacak L yide verim derken L.x.x ler çıkacak
Neden?
Note 4 uygulamalarını nereden yükleyebilirim?ben note 4 teki smart remote yi kurdum watch on dan daha iyi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?