Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Alliance rom yükledim vn den sonraki bana göre en güzel rom dowload booster mevcut

Selam millet! Bi antutu benchmark yapayım dedim ve sonuç

One M8 44bin alıyor snapdragon 801 ile ben exynosta 42bin alıyorum

BU M8

BUDA EXYNOS uzun zaman önce çıksada skorlar yakın

xmustx

Üye
bu sürüm uyumlu değil yazıyo.link verin bende antutu ediyim notumu

One M8 44bin alıyor snapdragon 801 ile ben exynosta 42bin alıyorum

BU M8

BUDA EXYNOS uzun zaman önce çıksada skorlar yakın

Benim ekran alıntımi paylaşmışsin ama yinede note 3 m8'i geçemiyor olduğunu kabul etmişsin aferim snapdrogon 801 her zaman için note 3 deki exynosdan daha iyidir : sonuçta farklı teknolojiler, farklı çıkış yılları var daha yeni olan genel olarak daha iyidir zaten : hmmm ama yinede m8 note 3 ü geçmiş

Zaten ben daha iyi diye bir kelime kullanmadım snapdragon 801 olmasına rağmen bu kadar az farj şaşırtıcı. bunu demek istedim sen rekabete çevirdin

Türe

Üye
Benchmarkları takan var mıydı hala

Tepkiler: The Shadow

yaren_70

Üye
Arkadaşlar sabah not 3 ü kiese bağladığımda yeni güncelleme geldi sizede geldimi? Telim not3 9005 geçen gün rus romu yükledim. Güncellemeden sonra çocuk modu geldi. Bildirim panelinede indirme güçlendirmesi geldi. Vs.

Beyler hayırlı olsun note 3 e ve s5 e bu ay icinde 4.4.4 guncellemesi gelicekmis.

Tepkiler: B.A.R.O.N

xmustx

Üye
note 3 sorun çıkarmıyoki foruma gireyim.güncelleme iyi olur umarım.mesela lıght sensörün hızlanması lazım.

Tepkiler: iphonedoocu ve B.A.R.O.N

Türe

Üye
Multitask özelliklerini istiyorum. Umarım gelir.

Tepkiler: iphonedoocu
Sanirim fazla bi yenilik gelmicekmis. Guvenlik aciklarini kapatmak icin bi guncellemeymis. Insallah sadece oyle olmaz