d0rLioN_26
Üye
Arkadaşlar.. Hani çok hasta olursun da,"Bilinen en sağlam doktor hangisidir.."diye bir araştırmaya girer,bulduktan sonra da daha iyi ilgilensin diye de samimiyetini kazanmaya çalışırsın ya.. Neyse,tedavi biter,aradan zaman geçer,o kişi ile artık işin bitmiştir. Hatta bir selam bile vermeden geçtiğin olur belki de.. İşte bunun adına denir "NANKÖRLÜK".. Şimdi burda hemen herkesin dönüp dolaşıp, tek bir noktada buluştuğu bir kişi var.. İşte bu zat-ı muhterem "d0rLioN_26"adlı kardeşimdir.. O herkese yardım etti,sorun bildiren bizlere.. Ve ezbere değil,kulaktan dolma bilgilerle değil,tam reçete ile destek oldu,olmaya da devam ediyor dostlarım.. Ancak gördüm ki, "yok şu niye öyle,madem böyleyse yap ta görelim" vb gibi iddialaşmalar oluyor. Yav mübarekler kaç gündür basit bir ROOT lamayı açıklayamadınız..Uzun lafın kısası ; d0rLioN_26, bu işlerde MASTER CHİEF konumunda ve saygı duyulması gereken,ender kişilerden biridir.. Teknik desteği ve hoş sohbetiyle problemimi çözdüğü için, huzurlarınızda kendisine ÇOK TEŞEKKÜR EDİYOR,başarılarının devamını tüm içtenliğimle diliyorum.. Herkese iyi forumlar...( Çok sağol kardeşim.. İyi ki varsın )
Kimseye bişey demiyorum dostum. Misalen yazdım.. Ayrıca ilgin için sanada tşk ederim. İyi sabahlarKim kulaktan duyma bilgiler söylüyor? Kim ezberden konuşuyor? Kim nankörlük yapıyor? Bunları açıklarmsn?
Sorununun çözüldüğüne sevindim. İyi sabahlar...Kimseye bişey demiyorum dostum. Misalen yazdım.. Ayrıca ilgin için sanada tşk ederim. İyi sabahlar
@The Shadow biliyordu.Arkadaşlar note3 ün şarjı çok çabuk bitiyor. Durup dururken wipe yaptım berbat oldu. Gizli kodları nda wipe batary stat vardı bu kodu bilen varmı onu deniycem.
*#0228# yap alttaki quick starta bas.Arkadaşlar note3 ün şarjı çok çabuk bitiyor. Durup dururken wipe yaptım berbat oldu. Gizli kodları nda wipe batary stat vardı bu kodu bilen varmı onu deniycem.
*#0228# yap alttaki quick starta bas.
Estagfurullah abi yaa gözlerim doldu çok saol ;( işimizi lafla değil icraatla yapıp senin gibi adam gibi adamlarıda içinden kazanıp dost olmak daha da güzel...Elimden geldiğince yardımlarıma ve ROM larıma devam edeceğim...
SAYGILAR...
Çocuk moduna alın ?Arkadaşlar bi uygulamayı nasıl gizleyebilirim oğlum her yere giriyor önceden uygulamayı gizleme seçeneği vardı şimdi yok
oyunları gizleyemiyorum
Ahhh keşke kabul etseÇocuk moduna alın ?
Dr.Ketan romdaki tw launcherlarda gizleme varda bi gizleme için de rom yüklenir mi?Arkadaşlar bi uygulamayı nasıl gizleyebilirim oğlum her yere giriyor önceden uygulamayı gizleme seçeneği vardı şimdi yok
oyunları gizleyemiyorum
Fantezi işteDr.Ketan romdaki tw launcherlarda gizleme varda bi gizleme için de rom yüklenir mi?
Faztazik bir amaçla stock 4.3 offical herhangi bir sayaç yok döndüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?