teknolojibaronu
Üye
Root ve rom için n900 firmwarelerini kullan bende paylaştığım root recoverysi hiçbir imei sıkıntısı çıkarmadan rootladı.@d0rLioN_26 : recovery, kernel veya official yazılımı değiştirmeye gerek kalmadan root atma yolu var mıdır bildiğin? yoksa da twrp mi önerirsin cwm mi reco için? 3 gündür uğraşıyorum artık "başlarım orjinal yazılımına" kıvamına geldim
hocam ben official TR diyorum sen ne diyosun?Root ve rom için n900 firmwarelerini kullan bende paylaştığım root recoverysi hiçbir imei sıkıntısı çıkarmadan rootladı.
Diyeceğim bişiy yokhocam ben official TR diyorum sen ne diyosun?
hocam ben official TR diyorum sen ne diyosun?
@d0rLioN_26 kanıtlamadın hala?
Nasıl çözüldüğünü bizede anlatabilirmisiniz?Senin işini bir tek ben çözerim
Nasıl çözüldüğünü bizede anlatabilirmisiniz?
Ben imeiyi demek istemedim cf rootu nasıl hallettiniz normal odinden yüklemeyle mi?Aynısını sanada yaptırttım düzeldi koçum sen anlat
Ben imeiyi demek istemedim cf rootu nasıl hallettiniz normal odinden yüklemeyle mi?
O zaman bilmeden anlatan ben olmuyormuşumarkadaş önce imeisini halletmeliymiş demk ki anlasilmasina sevindim
N900XXUENG1 ana sürümlü cihazıma root atmak istiyorum. Malum knox güncellemelerinden sonra cwm kurulmuyor. Yapabilen , yardımcı olacak birisi var mı ?
Odin ile daha önce custom rom kurmadım hep cwm üzerinden kurdum. Nasıl yaparım bir konu linki verebilir misiniz ? Ya da anlatabilir misiniz ?@teknolojibaronu 'nun açtığı konudaki twrp flaşlama yöntemini denedim. Sonuç olumsuz ne rootlandı ne de twrp geldi.Kardeşim öyle birşey yokknox sadece güncellendi herhangi bir sorun çıkartmıyor rom larda... Odin ile custom rom yükle rootlayıp kullan...
Odin ile daha önce custom rom kurmadım hep cwm üzerinden kurdum. Nasıl yaparım bir konu linki verebilir misiniz ? Ya da anlatabilir misiniz ?@teknolojibaronu 'nun açtığı konudaki twrp flaşlama yöntemini denedim. Sonuç olumsuz ne rootlandı ne de twrp geldi.
Odin ile daha önce custom rom kurmadım hep cwm üzerinden kurdum. Nasıl yaparım bir konu linki verebilir misiniz ? Ya da anlatabilir misiniz ?@teknolojibaronu 'nun açtığı konudaki twrp flaşlama yöntemini denedim. Sonuç olumsuz ne rootlandı ne de twrp geldi.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?