EmekHırsızı
Üye
TowelRoot, Framaroot, Mobegenie root bunları dene ama çalışacagini zannetmiyorum knox yine engellerhocam şu 186 mb lık update i kurdum, telefon zaten iyiydi, dile geldi resmen. ama sorunum bu update sonrası chainfire autoroot yarıda kesildi, telefona eski yazılımı kurduk imei uçtu, eski yazılımı rootlayıp imei yi tekrar girdik vs vs. şimdi de autoroot tarzı kernel sürümünü değiştirmeden root atma yolları arıyorum ama bulamadım hala. şu an kiesten tekrar güncelledim o 186 mb lık update e, root yine gitti haliyle. twrp ile uğraşmadan chainfire tarzı bi root yolu varsa eğer, yardım istediğim asıl kısım burası olacak(nedir nerededir nasıl yaparım?). tekrar teşekkür ederim ilginizden dolayı.
186 mb lık güncelleme roota etki etmedi yine cf auto root ile rootlayabilirsin ben şuan rom bile attım 186mb lık güncellemede yapıldı.hocam şu 186 mb lık update i kurdum, telefon zaten iyiydi, dile geldi resmen. ama sorunum bu update sonrası chainfire autoroot yarıda kesildi, telefona eski yazılımı kurduk imei uçtu, eski yazılımı rootlayıp imei yi tekrar girdik vs vs. şimdi de autoroot tarzı kernel sürümünü değiştirmeden root atma yolları arıyorum ama bulamadım hala. şu an kiesten tekrar güncelledim o 186 mb lık update e, root yine gitti haliyle. twrp ile uğraşmadan chainfire tarzı bi root yolu varsa eğer, yardım istediğim asıl kısım burası olacak(nedir nerededir nasıl yaparım?). tekrar teşekkür ederim ilginizden dolayı.
Türkiye stock rom üzerinde denediniz mi acaba?186 mb lık güncelleme roota etki etmedi yine cf auto root ile rootlayabilirsin ben şuan rom bile attım 186mb lık güncellemede yapıldı.
Evet denedim.Türkiye stock rom üzerinde denediniz mi acaba?
Baron kardeşim şu güncell cf root u bi versene bana ben de root liim şu cihazı bi..Evet denedim.
Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Buyur SM-n900 ve n9000q için
Başka bi root dosyası vereceğim. Biraz beklemek lazım.Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:
Ok.. Sağlam olsunda dostum bekleriz..Başka bi root dosyası vereceğim. Biraz beklemek lazım.
Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:
Odin de işlemi başlatıyorum,yarıda kalıyor.. Yeniden orj rom yüklemek zorunda kalıyorum,imei gidiyor.İMEİ neden gidiyor ? en sağlam root yöntemi budur baronunkini dene ama istersen bizdeki en sağlam root cf auro root
şimdi çok kaliteli root dosyası atacağımOdin de işlemi başlatıyorum,yarıda kalıyor.. Yeniden orj rom yüklemek zorunda kalıyorum,imei gidiyor.
recovery değişecek yani mecburen... başka yolu yok mu ya :/ asıl istediğim cf root ama onu da deneyince yarıda kesilip imei uçuyo -.-şimdi çok kaliteli root dosyası atacağım: twrp den flashlicaksın ne imei derdi nede pc derdin kalacak. Evet işte recovery den root yapma :
Galaxy Note 3 - Samsung Galaxy NOTE 3 N900/N9000Q Recovery Root - MaxiCepeh artık 1 like atarsınızsanırım konu onay bekliyor
konu onaylanmış bakabilirsinİlgi alaka için tşk ederim efenim.:
hocam verdiğiniz linkteki cf auto root dosyasını da denedim, son 186 mb lık güncellemeden sonra, yine yarıda kaldı yine imei uçtu, şu anda tekrar uğraşmak zorundayım, bir dahaki sefere yalan yanlış bilgiler vermeyiniz...Evet denedim.
hocam verdiğiniz linkteki cf auto root dosyasını da denedim, son 186 mb lık güncellemeden sonra, yine yarıda kaldı yine imei uçtu, şu anda tekrar uğraşmak zorundayım, bir dahaki sefere yalan yanlış bilgiler vermeyiniz...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?