Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

TowelRoot, Framaroot, Mobegenie root bunları dene ama çalışacagini zannetmiyorum knox yine engeller

186 mb lık güncelleme roota etki etmedi yine cf auto root ile rootlayabilirsin ben şuan rom bile attım 186mb lık güncellemede yapıldı.

Buyur SM-n900 ve n9000q için

Eywallah birader.. Yalnız bu en güncel olan demi dostum. Bu işlem yüzünden iki kere imei uçurdum,aman diyim.. :confused:

İMEİ neden gidiyor ? en sağlam root yöntemi budur baronunkini dene ama istersen bizdeki en sağlam root cf auro root

bessa27

Üye
İMEİ neden gidiyor ? en sağlam root yöntemi budur baronunkini dene ama istersen bizdeki en sağlam root cf auro root
Odin de işlemi başlatıyorum,yarıda kalıyor.. Yeniden orj rom yüklemek zorunda kalıyorum,imei gidiyor.

bessa27

Üye
İlgi alaka için tşk ederim efenim. :

bessa27

Üye
Beğendiğim bi düşünce tarzı.. Ve akabinde resim..

Tepkiler: B.A.R.O.N
hocam verdiğiniz linkteki cf auto root dosyasını da denedim, son 186 mb lık güncellemeden sonra, yine yarıda kaldı yine imei uçtu, şu anda tekrar uğraşmak zorundayım, bir dahaki sefere yalan yanlış bilgiler vermeyiniz...

@d0rLioN_26 : recovery, kernel veya official yazılımı değiştirmeye gerek kalmadan root atma yolu var mıdır bildiğin? yoksa da twrp mi önerirsin cwm mi reco için? 3 gündür uğraşıyorum artık "başlarım orjinal yazılımına" kıvamına geldim

Tepkiler: d0rLioN_26