EmekHırsızı
Üye
Son güncellemeler ile knox ilkesi güncellendiği için açıklar kapatılmış olabilir. Aynı durum s4 son çıkan Türkiye romunda da mevcut. Cihaz custom recovery yemiyor sadece root yiyor. Sürüm düşürmeyi dene mesela bir önceki turkiye sürümüne dönüp rootlamayi dene.Bugün 5 6 defa denedim ama bir türlü rootlanmadı cihaz. Sorunu anlayamadım hala.
Evet üst üste denememe rağmen olmayışı bunu aklıma getirdi. Yavaşladığı için MIUI ' ye geçmek amacıyla rootlayacaktım da son rus romunu yükledim düzeldi. Şimdilik ihtiyacım kalmadı. Bilgi için teşekkürler bu arada.Son güncellemeler ile knox ilkesi güncellendiği için açıklar kapatılmış olabilir. Aynı durum s4 son çıkan Türkiye romunda da mevcut. Cihaz custom recovery yemiyor sadece root yiyor. Sürüm düşürmeyi dene mesela bir önceki turkiye sürümüne dönüp rootlamayi dene.
Aynı durumu bende yaşadım son tr romunda rusta sorun yok bizdede root,cwm filan çok rahat yiyor. Ha önemli bir hatırlatma ; ilerki güncellemelerde knox ilkeleri ve güvenlik açıklarıni kapatacaklari için sayacı sıfırlamanız mümkün olmayabilir. Samsung Note3 deki knox sorununun çözüldügunu bildiği için sürekli size yem olarak update yayınlayacaktir. Yeni çıkan firmwareleri denemeyin derim deneyeceksenizde üzerine root cwm neyin atmayın mazallah sayaci sıfırlayamazsiniz yoksaEvet üst üste denememe rağmen olmayışı bunu aklıma getirdi. Yavaşladığı için MIUI ' ye geçmek amacıyla rootlayacaktım da son rus romunu yükledim düzeldi. Şimdilik ihtiyacım kalmadı. Bilgi için teşekkürler bu arada.
Teşekkürler. Bari sıfırlayayım şimdiden nolur nolmaz.Aynı durumu bende yaşadım son tr romunda rusta sorun yok bizdede root,cwm filan çok rahat yiyor. Ha önemli bir hatırlatma ; ilerki güncellemelerde knox ilkeleri ve güvenlik açıklarıni kapatacaklari için sayacı sıfırlamanız mümkün olmayabilir. Samsung Note3 deki knox sorununun çözüldügunu bildiği için sürekli size yem olarak update yayınlayacaktir. Yeni çıkan firmwareleri denemeyin derim deneyeceksenizde üzerine root cwm neyin atmayın mazallah sayaci sıfırlayamazsiniz yoksa
N9005 te sıfırlama var mıydı ??son güncellemeden sonra cihaz sayaci sifirlanmaz oldu root atılmıyor
Son güncellemeler güvenliği arttırmış. Fazla fazla kez dene. Ben root yapmayı düşünmediğim için test edemem.Slm kankiler.. Cihaz servisteydi,bugun aldim cok sukur. Ama odin le root layamiyorum yav kac defa denedim. Hele bi el atin niye boyle oldu.. :confused:
Root yapmayi neden dusunmuyon kardesim. Vardir bir bildigin, ogrenmek isterim..Son güncellemeler güvenliği arttırmış. Fazla fazla kez dene. Ben root yapmayı düşünmediğim için test edemem.
İhtiyaç duymuyorum.Root yapmayi neden dusunmuyon kardesim. Vardir bir bildigin, ogrenmek isterim..
Benim root yapmak için en büyük nedenim, çoklu pencere olayı dostum. Aynı anda,istediğin uygulamalar arasında dolanıyor,aynı an da hepsini göz önünde tutuyorsun..İhtiyaç duymuyorum.başka bir sebebi yok. Romlar desen kayda değer özellikleri yok. Eğer ultra güç tasarrufunu portlarlarsa rom yüklerim. Root yaptığında ilk yaptığın şey ne oluyor beni root yaptırcam sebebler arıyorum
nasil yapiyorsun bizede soylede bizde yararlanalim[emoji2]Benim root yapmak için en büyük nedenim, çoklu pencere olayı dostum. Aynı anda,istediğin uygulamalar arasında dolanıyor,aynı an da hepsini göz önünde tutuyorsun..
Bende root var söyle[emoji2]Ah bi rootlayabilsem..
Bende 6 tane varKutudan çıkan s-pen uçlarının arasında pürüzsüz olanı var baya güzel takın deneyin yazı yazmak daha kolay oluyor
Herkeste o kadar var sanırım bende saymadımBende 6 tane var
Ben de yok.. :mad:Bende root var söyle[emoji2]
Twrp flashlayıp sonra tekrardan root etmeyi bir denermsn belki olur.Ben de yok.. :mad:
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?