Samsung Galaxy Note 3 Kullanıcı Kulübü

Bugün 5 6 defa denedim ama bir türlü rootlanmadı cihaz. Sorunu anlayamadım hala.
Son güncellemeler ile knox ilkesi güncellendiği için açıklar kapatılmış olabilir. Aynı durum s4 son çıkan Türkiye romunda da mevcut. Cihaz custom recovery yemiyor sadece root yiyor. Sürüm düşürmeyi dene mesela bir önceki turkiye sürümüne dönüp rootlamayi dene.

Türe

Üye
Evet üst üste denememe rağmen olmayışı bunu aklıma getirdi. Yavaşladığı için MIUI ' ye geçmek amacıyla rootlayacaktım da son rus romunu yükledim düzeldi. Şimdilik ihtiyacım kalmadı. Bilgi için teşekkürler bu arada.

Tepkiler: EmekHırsızı
Aynı durumu bende yaşadım son tr romunda rusta sorun yok bizdede root,cwm filan çok rahat yiyor. Ha önemli bir hatırlatma ; ilerki güncellemelerde knox ilkeleri ve güvenlik açıklarıni kapatacaklari için sayacı sıfırlamanız mümkün olmayabilir. Samsung Note3 deki knox sorununun çözüldügunu bildiği için sürekli size yem olarak update yayınlayacaktir. Yeni çıkan firmwareleri denemeyin derim deneyeceksenizde üzerine root cwm neyin atmayın mazallah sayaci sıfırlayamazsiniz yoksa

Türe

Üye
Teşekkürler. Bari sıfırlayayım şimdiden nolur nolmaz.

Tepkiler: EmekHırsızı

Anil-D

Üye
son güncellemeden sonra cihaz sayaci sifirlanmaz oldu root atılmıyor

bessa27

Üye
Slm kankiler.. Cihaz servisteydi,bugun aldim cok sukur. Ama odin le root layamiyorum yav kac defa denedim. Hele bi el atin niye boyle oldu.. :confused:

Slm kankiler.. Cihaz servisteydi,bugun aldim cok sukur. Ama odin le root layamiyorum yav kac defa denedim. Hele bi el atin niye boyle oldu.. :confused:
Son güncellemeler güvenliği arttırmış. Fazla fazla kez dene. Ben root yapmayı düşünmediğim için test edemem.

bessa27

Üye
Ve bu arada. . Root icin yardimlarinizi bekliyom arkadaslarim

Root yapmayi neden dusunmuyon kardesim. Vardir bir bildigin, ogrenmek isterim..
İhtiyaç duymuyorum. başka bir sebebi yok. Romlar desen kayda değer özellikleri yok. Eğer ultra güç tasarrufunu portlarlarsa rom yüklerim. Root yaptığında ilk yaptığın şey ne oluyor beni root yaptırcam sebebler arıyorum

bessa27

Üye
Benim root yapmak için en büyük nedenim, çoklu pencere olayı dostum. Aynı anda,istediğin uygulamalar arasında dolanıyor,aynı an da hepsini göz önünde tutuyorsun..

Tepkiler: B.A.R.O.N

Anil-D

Üye
Benim root yapmak için en büyük nedenim, çoklu pencere olayı dostum. Aynı anda,istediğin uygulamalar arasında dolanıyor,aynı an da hepsini göz önünde tutuyorsun..
nasil yapiyorsun bizede soylede bizde yararlanalim[emoji2]

bessa27

Üye
Ah bi rootlayabilsem..

Kutudan çıkan s-pen uçlarının arasında pürüzsüz olanı var baya güzel takın deneyin yazı yazmak daha kolay oluyor